Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masarnika

Powrót do siebie po rozstaniu - Wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość Masarnika

Czy ktoś z Was rozstał się ze swoją drugą połówką a potem wróciliście do siebie? Jakie macie doświadczenia, warto było wrócic, czy też powrót okazał się jeszcze większa porażką, niż rozstanie? Czy po powrocie sytuacja między Wami uległa polepszeniu, czy pogorszeniu? Piszcie!!!

Gość juz nie pamietam jak bylo
ale za 2 razem tez sie rozstalismy, juz ostatecznie na zawsze.

Gość dck
o, czyli jednak wróciłaś do starego pierdziela. byłam w stanie się o to założyć. gdyby głupota mogła latać, unosiłabyś się jak gołębica...

Gość juz nie pamietam jak bylo
popełniać błędy - rzecz ludzka

Gość Szpital na peryferiach,
"gdyby głupota umiała latać, unosiłaby się Pani jak gołębica" - powiedział dr Sztrosmajer do pielegniarki w serialu "Nemostnice na krai mesta"

Gość ewa......78
wlasnie tez mnie to interesuje jak to jest i czy warto. Ja sie rozstalam z moim 5 miesiecy temu i w tym czasie juz go nie widzialam a kontakt polegal na mojej zlosci wysylanej w mailach i smsach. Zastanawiam sie co ja wlasciwie do niego czuje, jestem wciaz zla, czasem nawet nienawidze ale jednak chyba kocham, chyba... Wkrotce sie z nim spotkam (mieszkamy 1000km od siebie) i nie wiem jak mam sie zachowac, czy wyrzygac mu w oczy co mysle o tym co mi zrobil czy moze starac sie dojsc do porozumienia i moze sprobowac jeszcze raz

Gość Masarnika
Nie wrocilam. Pytam o doswiadczenia ludzi, ktorzy podjeli taka decyzje. dck odwal sie raz na zawsze, nie wnosisz nic do dyskusji

Gość Łuc..ja
nie warto, rozstaliście się więc był powód. jak to się mówi dwa razy do tej samej rzeki nie da rady wejść i wejście w to samo gówno bardziej śmierdzi:)

Gość dck
nie odwalę się. nie lubię głupoty i szmacenia się ze starcami. durna jesteś potwornie, jeśli się zastanawiasz nad powrotem do tego dziada.

Gość Wyślij wypowiedźź
Byłem 10 lat w związku przeżyłem kilka kryzysów , 2 razy rozstawaliśmy się na poważnie.To ona za każdym razem odchodziła po czym wracała a ja wybaczałem.Zaręczyliśmy się były plany , wszystko zmierzało w dobrym kierunku.Jakiś czas temu znowu odeszła :D Każdy popełnia błędy ,czasami warto jest dać komuś drugą szanse , ja się na tym sparzyłem.