Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu jak ja tesknie

nieszczesliwa milosc

Polecane posty

Gość jezu jak ja tesknie

Pol roku temu zakochalem sie w dziewczynie z obozu. Najpiekniejsza kobieta najcudowniejsza jaka kiedykolwiek iwdzialem i istnieje na tej planecie. ona jest z warszawy bogata boska blondynka o niezmieskiej urodzie zdrowa bujne wlosy, idealna twarz powalajace usta golebie szlachetne serce, wiem ze nigdy nie znajde takiej drugiej na tej planecie, lecz jestem brzydki sredniozmaozny i ostatnio usunalem ja ze znjamoych na fb zeby zapomniec lecz... wiem ze zawsz bede ja kochal az do smierci i nigdy juz jej nei zobacze i nei bedziemy razem ;/// smutne ale prawdziwe... dziwnyjest ten swiat

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
nie dramatyzuj tak - ile macie lat (ty i ona) - dlaczego ją z fb wyrzucileś - głupota, mogłeś do nie napisać

Gość jezu jak ja tesknie
mam 18 lat skonczone tydz temu ona z tego samego roku co ja

Gość Oka sona
Poznasz Matke swoich dzieci to zapomnisz!!

Gość ci podpowiem:
ale probowales z nia zawrzec blizsza znajomosc, czy tylko tak orzekles sam sobie, ze one cie nie polubi?

Gość jezu jak ja tesknie
ja nigdy o niej nie zapomne( stety a moze i niestety...ehhh) ja zawsze ja bd kochal do konca swoich dni jest wyjatkowa ten usmiech, wystrczy ze spojrze na jej usmiechniete zdjecie, ale mi smutno ;////, myslalem ze to kurestwo zwane zakochaniem mnie nigdy nie tknie no ale bach, wpadlem jak sliwka w kompot

Gość jezu jak ja tesknie
rozmawialismy na tym obozie pare razy, no i to byl ooboz narciarski generlanie, pomoglem jej raz wstac po upadku to powiedziala ze fajnie ze jej pomoglem a inni nie, no i potem to jakby mnie ignroowala tak dizwnie jakos raz okazuje odrobine zaitneresowania a potem ja widzialem z innym chlopakiem jak sie trzymali za rece, niby mowia ze ona jest wolna ale, szlak by to trafil ;//

Zdarze sie również że piękne kobiety wiażą sie z facetami o gorszym wyglądzie i mającymi inne wady. One lecą na miłość, na romantyczność bo miłość w koncu jest ponad wszystko. Skąd wiesz, ze ona by Cie odrzuciła? Gdybyś spróbował o nią zabiegać i dała by Ci kosza to wtedy byłbyś przegrany. W przeciwnej sytuacji zazwyczaj się myśli że było się głupim, bo nie wykorzystało sie okazji, co mogło sie skonczyć pomyślnie. Mimo to możesz jeszcze starać sie o nią. Zrób to.

Gość Szpital na peryferiach,
gdyby nie była taka piekna to bys sie tak nie zakochal o czym to swiadczy?

Gość jezu jak ja tesknie
szpital na peryferjach no wiem niestety taka jest burtalna rzeczywistosc, co tu zrobic, dobra rozumiem, prawie sie juz pogodzilem ze swoim wygladem, nie chce nikomu psuc zycia z takim brzydalem jak ja, podpowiedzcie mi moze tylko jak zyc nie myslac o zadnej kbiecie, bo czasami to mnie przerasta, mam pasje motoryzacyjna ktorej staram sie posiwecac caly sowj wolny czas jednak czasami nei daje rady myslalc o niej ;////

Gość o stary
ja mialem podobna sytuacje kiedys, mianowicie podbnie jak ty tez jestem brzydki zakochalem sie nieszczeslwiie i wiesz co? probowalem po namowach rodziny, kolegi, zeby podbic do klientki zagadac nawiazac zznajomosci( z nadzieja na zwiazekkochalem ja szalenie) jednak kiedy przyszlo co do czego zwyczajnie powiedziala ze jestem brzydki i nie podobam jej sie w tym momencie wyszstk sie skocznylo to b ylo 8 lat temu i wiem ze ju znigdy nie przezyje takiej milosc kocham ja do tej pory i bede zawsze kochal teraz mam 32 lata i nie mam zadnej dziewczyny bo jestembrzydki. Daj spokoj zajmij sie czyms, nie probuj bo cie jes\cze zgnoi a wtedy to juz bedzie poo calosci lipa ;/ brzydcy maja ostro przejebane w tym zasranym zyciu ;/

Gość a wez ja kopnij w dupe
wez sie w garsc czlowieku, znajdz sobie jakies dziewcze podben uroda do cb a nie ;d

Gość rozality
powalczyc nie zaszkodzi, ale nie ludz sie ze od razu ukleknie przed toba

Gość gość
Ja odzyskałem kobietę dzieki rytualowi miłosnemu (zamawiałem z magicznerytualy.pl). Kobieta teraz sama za mną lata:) a wcześniej mnie olewała z góry na dół, a ja się trudziłem.

Gość gość
Ja nie miałam już nic do stracenia i spróbowałam rytu z magia-anielska.pl, o dziwo po kilku tygodniach mój misiaczek wrócił i jest teraz kochany jak nigdy. Magia działa na serio trzeba tylko dobrze trafić.

Gość gość
Ale załosny autoe ..zakochł si w urodzie cialjku i mysli ze ta milosc bdzie wieczna ZAL

Gość gość
Jak zbr\zydnie przytyj to twoja milosc szybko wygsnie zalosne jst pisac że ta milos do konc twoich dni :O