Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yryrtrtyy

Widziałam dzisiaj idealną kobietę. Chyba przestanę wychodzić z domu

Polecane posty

Gość yryrtrtyy

Była dosłownie idealna. Była wysoka, miała śliczne, szczupłe nogi. Była ubrana w sukienkę, miała wysokie szpilki. Długie, kasztanowe włosy, takie miękkie (nie jakaś szopa, tylko jak z reklamy telewizyjnej). Śliczna buzia. Perfekcyjny makijaż. Po prostu chodzący ideał. Chyba przestanę wychodzić z domu... nienawidzę swojej przeciętności

Gość zryty beret 123
Tez dziaja widzialam super laska z pieknym makijazem, z cudowna cera ( nie taka jak moja, w pryszczach ) , byla ladnie ubrana, mialam sliczne wlosy. No i? Czy to znaczy, ze mam sie dolowac i z tego powodu nie wychodzic z domu? Bez przesady. Mam kochanego meza, kocha mnie nad zycie, jestesmy szczesliwi. Skad wiesz czy ta laska mimo urody, znajdzie sobie mezczyzne swojego zycia? Czy bedzie szczesliwa? Sa wazniejsze priorytety w zyciu niz uroda. Ja jestem przecietna i taka siebie lubie. Choc fakt, chcialabym miec lepsza cere, po prostu, dla zdrowszego wygladu.

Gość Zussska
Nie wychodz z domu będziesz miał większe szansę

chcialabym miec lepsza cere, po prostu, dla zdrowszego wygladu. No właśnie, zdrowszy to ładniejszy wygląd. Nie broń się, nadal pamiętasz tą kobietę i chcesz być podobna 💤

Gość zryty beret 123
Nie. Nie chce miec ladniejszej cery, zeby byc do nie podobna. Ona byla ladna, tak jak mnostwo innych kobiet, ktore mijam na miescie. Chce miec lepsza cere, zeby nie faszerowac sie juz tyle antybiotykami na tradzik i zeby sie po prostu lepiej czuc psychicznie. Dla wlasnego JA. :) A reszta mnie nie interesuje :)