wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 własnie kolezanka mi to powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdsfdf Napisano Wrzesień 2, 2012 Bo się wstydzą chodzić nago idiotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 nie pisz do mnie idotko chamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 właśnie dlaczego ją obrażasz pytanie jak pytanie :o ja lubię żakiety bo dodają elegancji jak jej zabraknie :-P możesz założyć nawet jak masz małą elegancką bluzkę pod tym i voila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 mało elegancką tam miało być XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdsfdf Napisano Wrzesień 2, 2012 Pytanie jest debilne, na miarę idiotki. Dlaczego słońce świeci, dlaczego niebo jest niebieskie?, dlaczego jemy? Dlaczego oddychamy. Kurwa, zwierzęta, was mutanty powinno się zabijać zaraz po urodzeniu. Coraz więcej dzieci rodzi się upośledzonych umysłowo z IQ na poziomie debila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 aha , myslałm ,ze zakiet ma szczególne znaczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 dfdfdsfdf - idź se naciągnij mosznę na słoik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdsfdf Napisano Wrzesień 2, 2012 Myślisz, że jestem takim debilem jak ty i robię takie głupoty? To, że ty sobie naciągasz mosznę na słoik nie znaczy, że normalni ludzie tak robią debilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfdsfdf Napisano Wrzesień 2, 2012 A sorry, ty jesteś tępą babą. Może jesteś wielbicielką worów do kolan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 XD ogarnij się, facet. nie dała Ci dziś i redtube nie działa i stąd Twoja frustracja XD może to Ty lubisz akcje ze słoikiem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach