Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek1990

zmiana ginekologa w ciąży.

Polecane posty

Gość brzuszek1990
moja gin nic mi nie mówiła ale z ciekawości sama sprawdziłam i wygląda na to że się otwiera.. Z długością nie wiem bo wcześniej nie sprawdzałam i nie mam porównania

Gość brzuszek1990
wsadziłam 'tam' palec to znaczy nie do szyjki ale ja wyczułam..

autorko, ja zmieniłam lekarza w 34 tyg! moja dotychczasowa pani ginekolog NIE raczyła mnie zbadać ginekologicznie przez cały ten czas ciąży!!! ponieważ ona przyjmuje w przychodni i ma prywatny gabinet, to zawsze jak poszłam do przychodni mnie "zlewała"... a jak poszłam prywatnie to do rany przyłóż... W końcu się wkurzyłam i zmieniłam lekarza, mimo,że każdy mówił ,że to szaleństwo przed porodem... a ja się uparłam! i jestem WRESZCIE spokojna. Zbadana, w ramach wizyty zrobione usg,( u tamtej oddzielnie za wizytę 150 zł, oddzielnie za usg 250zł). Teraz spokojnie czekam na rozwiązanie.. a to już 36 tydz:))

Gość brzuszek1990
muszę aplikować luteine dopochwowo :)

ja mam teraz luteine pod jezyk, na zmiane z duphastonem, fenoterol , no-spe i magnez, malo mi pomaga ale coz, szyjke najlepiej jak zobaczy lekarz, u mnie szyjka wszystko trzyma, tak stwierdzil lekarz, zaczela sie znieksztalcac a tylko czekac kiedy sie otworzy...

Gość zuzannaanna
Ja też zmieniałam ginekologa w ciąży i dostałam becikowe. Teraz znowu czeka mnie zmiana lekarza bo od porodu mam problemy z pochwą i chciałabym zrobić zabieg w tej klinice http://premium-medical.pl/strefa-kobiety/ginekologia-estetyczna Nie chcę by moje życie erotyczne wyglądało tak jak teraz już zawsze :/