Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvcxvcv

Pomożecie mi dokonać wyboru? Obciąć włosy do ramion czy zrobić sobie grzywkę?

Polecane posty

Gość cvvcxvcv

Niedawno ścięłam włosy (były długie) do długości kilka cm za ramiona. Trochę tego żałuję, ale cóż, stało się. Dodatkowo pofarbowałam je na czarno (farba zmywalna, ale w tej chwili są mocno czarne). Teraz zastanawiam sięnad: zostawieniu obecnej długości + zrobieniu grzywki (coś w tym stylu http://edyta-herbus.netserwer.pl/wp-content/uploads/2010/09/edyta_herbus.jpg) Lub ścięciu włosów do ramion (jak tu Herbus po lewej http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/b529e58343a3be24e2f553b436e3a37ea9ead0ab) Trochę żal mi ścinać włosy, bo lubięrobić z nich koka itd (w sumie miałam ładny, kasztanowy kolor, i lubiłam sobie robićnp fale we włosach, były takie złociste)... ale trzeba próbować nowych rzeczy :) I tak są już czarne. Co więc mi proponujecie? Będę bardzo wdzięczna

nie możemy ci poradzić,grzywkę mogą mieć ludzie o określonych rysach twarzy,nie wiemy jakie ty masz

Gość fdsfds
obydwie fryzury herbus beznadziejne..

Gość cvvcxvcv
Raz pytałam fryzjerkę o grzywkę (mam taką zaprzyjaźnioną kobietę), ale nie powiedziała ani tak, ani nie (nie wiem czy nie chciała zrobićmi przykrości czy co :D). Z kolei kilka moich koleżanek na grzywkę mnie namawia, część odradza. Całe gimnazjum + część liceum miałam grzywkę, potem zapuściłam i teraz, kilka lat już mam grzywkę na długości reszty włosów. A włosy miewałam bardzo długie A co sądzicie o krótkich włosach? Komu takie pasują?

Ładnej kobiecie we wszystkim ładnie :classic_cool: Jeśli ma proporcjonalne rysy twarzy, to i w krótkich jej ładnie i w długich.