anoonimoowa 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Stosowałam jedno opakowanie plastrów. Odstawiłam, dostałam krwawienie z odstawienia, po miesiacu dostałam normalny okres, i w 7 dzień okresu (a trwał 10dni) uprawiałam sex bez zabezpieczenia, lecz wytrysk był na zewnątrz. Czy możliwe jest zajście w ciąże? ostatni okres miałam 29 l, teraz jest 2 wrzesnia i zaczynam się niepokoić . Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Jedno opakowanie plastrów nie działa przez pół roku. Zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 nie działa przez pół roku? nie bardzo rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 zajście w ciążę możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co powiecie na to? Napisano Wrzesień 2, 2012 Jeszcze większa prywatność, rejestracja to fikcja!;) Wpisujesz mail jaki chcesz, z głowy zmyślony, możesz mieć wiele kont, nie ma ograniczenia czasowego w pisaniu postów, w każdej minucie możesz wysłać kilka postów z kilku zakładek w których otworzysz forum i wpiszesz swoje nicki. Forum świeże, mało tematów, możesz zostać gwiazdą nowego forum ;) Odpowiedz innym albo sam/a załóż temat. :) http://informatywny.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota i niekonsekwecja Napisano Wrzesień 2, 2012 w stosowaniu antykoncepcji - najczęstszy powód ciąży w PL :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach