Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergh3ehge

studiuje humanistyczny kierunek, nie jestem specjalnie inteligetna

Polecane posty

Gość ergh3ehge

zaradna, cwana ot taka prosta, spokojna dziewczyna czas lubie spedzac w domu, nie imprezuje itp nie mam znajomosci mam biednych rodzicow sama od zawsze klepie biede, nigdy nie bylam na wakacjach jako dziecko i jako dorosla osoba bo zawsze byly wazniejsze wydatki w kurtce zimowej swojej chodze juz 4 rok, w wiesennej 3 buty mam na 2-3 sezony mimo ze kosztuja okolo 120 zlotych zawsze kupuje adidasy za 50 zl starczą na kilka wiosen klapki letnie cale szczescie sa tanie ostatnio kupilam za 15 zl i nie byly obciachowe nie mam kasy nigdy jej miec nie bede prace znalazlam z trudem i niskoplatna acha ucze sie tego pierdzielonego angielskiego i za cholere mi do glowy nie wchodzi;/ postawnowilam nie miec dzieci, nie chce zeby przezywaly to co ja nie beda zdolne ani wybitne niestety bo nie ma po kim ciagnie mnie do facetow pokroju mojego ojca-pijaczkow i mordobijcow dlatego nie zwiaze sie z zadnym mezczyzna, bede zyc z matka tylko moje zycie nic nie znaczy ale nie chce zeby moje dzieci cierpialy biede i nie bede ich miec

Gość ergh3ehge
up

Gość Lament
świętokrzyski.

Gość loletta987
aha

Gość jedyne wyjscie
acha

Gość tutaj tego nie powiedzą
jesteś przeciętna, a co oznacza przeciętność? że takich ludzi jest najwięcej jeśli przeszkadza Ci Twoje życie, odnajdź swoją pasję, może to być nawet origami

Gość ergh3ehge
dobrze robie?

Gość jeżeli ktoś go nie ma to
i bardzo dobrze,dzieci powinno się w doskonałych warunkach przede wszystkim życiowych.Znajdz sobie hobby.

Gość ergh3ehge
moze znajde;) sama nie wiem mam 25 lat wiec sporo czasu na szukanie zaintersowan po pracy;)

Przede wszystkim wiedzieć,że się nadaje na matkę,nie tylko w okresie niemowlęcym,że jest w stanie solidnie naprawdę kontrolować co się dzieje z tym dzieckiem i w domu,w którym się ono wychowuje.Nie mówię już o niezłych warunkach materialnych.Chcieć dzieci w innych warunkach,to jest często sadyzm wobec innych ludzi,i masochizm wobec siebie.

Gość ergh3ehge
bardzo lubie dzieci dorabiam jako niania zreszta;) wiec wiadomo ze trzeba to lubic ale na wlasne mnie nie stac ksiaze tez nie przyjedzie na koniu i nie uwolni mnie z biedy i z rozpaczy bo ja ani piekna ani ksiezniczka;)wiec coz a zyc trzeba

Po co komu wypuszczać w życie dziwnych ludzi,którzy będą jednymi z milionów magistrów od nie wiadomo czego,i będą się do czterdziestki pełni frustracji zastanawiać,czemu nie są tacy przystojni,piękni,przebojowi i rozchwytywani jak inni.Po co to komu,tak życiowo.Zastanówcie się.

Gość Uroczy Szymuś
Fajna jesteś.

Gość ergh3ehge
tylko boje sie ze bede zalowac swoiej decyzji na starosc kiedy bede samotna i opuszczona bo co mnie innego czeka?

Gość ubogi i przegrany
:classic_cool:🖐️

Gość ergh3ehge
up

Gość wzwzwzwzwzw
Humanistyczne kierunki są właśnie dla tych mniej inteligentnych

Gość ente
jakbym o sobie czytala...

Gość to jesteś wyjątkiem
boi właśnie studia humanistyczne najbardziej rozwijają inteligencję. Albo pisze to zakompleksiona absolwentka jakiego kierunku technicznego.

Gość ente
niekoniecznie. ja studiuje germanistyke, tez humanistyczny kierunek. i nie uwazam zeby byl dla mniej intleigentnych. wcale nie tak latwo opanowac perfekt obcy jezyk

Gość ergh3ehge
studiuje pedagogike:) zgodnie zreszta z zamilowaniem bo dzieci bardzo lubie pracuje tez w przedszkolu ale pensja niska;/

Gość autorka wątku to
zakompleksiona absolwentka jakiejś polibudy. Albo zawodówki :) Nie ma to jak leczyć swoje kompleksy na forum. Tylko to pozostało.

Gość ergh3ehge
:o