Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie mi odbilo

co ja wyprawiam..pomozcie.......:(

Polecane posty

Gość totalnie mi odbilo

Mam meza i 1.5 rocznego synka.. wszystko byloby ok gdyby nie to ze z mezem od jakiegos czasu nam sie nie uklada...pol roku temu odkrylam ze caly nasz pierwszy rok malzenstwa a nawet wiecej to byly nieustanne klamstwa z jego strony a nawet i zdrady....moze nie fizyczne lae psychiczne..posuwal sie nawet do tego ze wyznawal milosc jakies panience przez tel....wybaczylam to jednak zadra w sercu pozostala...i od tego momentu przestalo sie ukladac jak dotychczas...klotnie o byle co..pretensje wzajemne obrzucanie wyzwiskami...maz kilka razy uderzyl mnie...i to w obecnosci synka..ostatnio nawet nei przeszkadzalo mu to ze trzymam malego na kolanach i szarpal mnie i bil..:/;( Jednak moj najwieksy problem polega na tym ze wczoraj poznalam kogos i totalnie sie zauroczylam...poprostu mi odbilo...on pisze do mnie...nie wie ze mam rodzine...ja chce mu o tym powiedziec jednakcos mnei powstrzymuje... Pierwszy raz od jakiegos czasu ktos jest dla mnei mily..czuly...zwraca sie do mnei tak inaczej....... Chcialabym traktowac go jak przyjaciela....jestem osoba wierzaca...wiem co przysiegalam..nie szukam odskoczni.. Jednak nie chce siebie usprawiedliwac ale mysle ze maz sam doprowadzil do sytuacji w jakiej obecnie sie znajduje...:( Nie wiem co robic...proszedoradzcie...:(

Gość 4er43r
ja bym odeszła od tego kata bo nie będzie lepiej,napewno,zrób to dla siebie i dziecka ,za to co on wam zrobił nie powinnaś mieć teraz żadnych wyrzutów,ale najpierw powinnaś odejść bo możesz mieć nieprzyjemności

Gość wsk 09
wymyśl coś bardziej interesującego, ciągle tylko mężowie i zdrady ... nuda, nuda, nuda.... o/10

Gość totalnie mi odbilo
dla wszystkich ktorzy twierdza z eto jest prowo mam zla wiadomosc poniewaz to nie jest prowo....nie chcialoby mi sie w niedzielewymyslac takich glupoit......sytuacja ma miejsce naprawde...boje sie odejsc poniewaz znam moja tesciowa...on zeby mnie lal na jej oczach to ona i tak bedzie twierdzic ze to moja wina a on jest niewinny...:/ jest ona bardzo wplywawa osoba....

Gość totalnie mi odbilo
czy ktos mi pomoze?

Gość totalnie mi odbilo
up

Gość tak bardzo mi z tym zle
Odejdz od tego damskiego boksera,bo skoro uderzyl razx i drugi,to nigdy sie nie zmieni,a Ty zgotujesz dziecku ciezki los,ktory odbije sie na jego psychice

Gość miszel fajfer
po kolejnym uderzeniu idź na obdukcję, zgłoś sprawę na policję, złóż pozew o rozwód i o zakaz zbliżania się do Was. Po wynikach obdukcji teściowa może sobie swoje wpływy spuścić w kiblu. Tamtemu facetowi powiedz jak wygląda sytuacja i albo będzie wspierał albo nie, tak czy siak musisz odejść od męża. Księża są tępi i ich się słuchać nie musisz.

Gość totalnie mi odbilo
tez o tym myslalam..tylko cos mnie hamuje przed tym..:( a co powinnam zrobic z tym ktorym sie zuroczylam...tu tez strasznie bije sie z myslami...:(

Gość Czesławe Niemene
prowo!

Gość tak bardzo mi z tym zle
Powiedz mu prawde,ze masz meza,jaka jest wasza sytuacja itd.Jak bedzie mu na Tobie zalezalo,to pomoze Ci,jesli nie,to bycie samotna matka,to nie koniec swiata.Lepiej,zebys byla sama z dzieckiem,niz,zeby patrzylo ono na wybryki i bicie meza