Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weewqww

Nienawidzę jak ludzie obnoszą się miłością przy innych

Polecane posty

Gość weewqww

Mam takich znajomych. Jakieś tam całusy jeszcze bym zniosła, ale obściskiwanie się, siadanie na sobie, albo kładzenie się na sobie na plaży to już przegięcie. Jest to strasznie nieapetyczne :O Czy ktoś dzieli moge poglądy czy przesadzam? :)

Gość y5yrys
Jesteś szczęśliwa w życiu, czujesz się kochana?

Gość tojahenio
pewnie zazdroscisz jakby twój zwiazek był szczęśliwy to by ci to nie przeszkadzało czyli przesadzasz :)

Gość Premium Diamond
ja się zgadzam z autorką. Miejsce na takie ekscesy jest w domu, a nie w miejscach publicznych. Świadczy to o kompletnym braku kultury i wychowania A już najbardziej wkurza mnie wyjadanie sobie z gardeł (czyt. głębokie pocałunki)

Gość Lament
bo to nie miłość tylko pokazówka, myślisz ze jakby nie patrzył nikt to by sie tak całowali? Prawdziwie zakochani nie afiszują sie niedługo ludzie beda sie pieprzyc na ulicach w biały dzien zobaczycie

Gość Premium Diamond
i posiadanie lub nie faceta nie ma tu nic do rzeczy. Tak jak nie defekuję publicznie, tak nie obściskuję się. Miłość można sobie okazać trzymając się za ręce czy dając buziaka.

Gość fafafafarafaa
juz to robia :)

Gość weewqww
Nie, niczego nie zazdroszczę, skąd takie podejrzenia? Mój facet też chciał się obściskiwać w miejscach publicznych ale ja tego po prostu nie lubię. Złapanie się za rękę, jakiśbuziak, owszem, ale nic poza tym. To bardzo prywatne, nie na pokaz

Gość weewqww
"bo to nie miłość tylko pokazówka, myślisz ze jakby nie patrzył nikt to by sie tak całowali? Prawdziwie zakochani nie afiszują sie" Wiem. Oni co chwila mówią sobie "kocham cię". Coś w stylu "chcesz ziemniaki? kocham cię"

Gość fafafafarafaa
ja uwazam ze mnie to gawno obchodzi

Gość pakoraban
przewaznie ci co sie z czyms obnosza to tego nie maja

Coś jest z tobą nie tak, skoro tobie to przeszkadza..tzn.że przeszkadza tobie szczęście innych.:-(

Gość weewqww
Verbasia, nie mam nic przeciwko szczęściu, ale po prostu to mało apetyczne, kiedy dość postawna dziewczyna kładzie się na (dla mnie) aseksualnym facecie :) Ale nawet nie o ich wygląd tu chodzi, tylko o sam fakt, że NIE WSZYSTKO NA POKAZ

Gość fafafafarafaa
mi przeszkadza szczescie innych ale to mnie gawno obchodzi bo dzieki temu wiele jest dupodajek i robia lody w piatki i soboty

Gość weewqww
Tak jak pisałam, ja ze swoim facetem potrafię zachować się w miejscach publicznych, a kiedy jesteśmy sami dzieję się... różne rzeczy ;)

Gość miszel fajfer
ja osobiście nie lubię się obnosić w miejscach publicznych ze swoimi uczuciami, ale nie przeszkadza mi to u innych w żadnym stopniu

Gość hm,hm,hm
myśle,że niektórych to chyba podnieca jak zrobią taką pokazówke w miejscu publicznym. Znam pare, która w towarzystwie innych ludzi zwraca sie do siebie cały czas zdrobnieniami, wyłącznie w swoim towarzystwie tego nie robią (sąsiedzi)

Tak, uważam tak samo. Czym innym jest przytulenie się do siebie, i pocałunek, a czym innym jest migdalenie się bez opamiętania, na skraju zgorszenia. Przecież nikt nie zwróci uwagi dziewczynie, która usiadła chłopakowi na kolanach, nawet gdy go przytuli. To nie średniowiecze. Ale tego "tulenia" też są jakieś granice, a niektóre pary spotykane w miejscach całkiem publicznych naprawdę tracą poczucie estetyki własnych zachowań, i zdaje się że od pełnego seksu powstrzymuje je tylko ubranie. A przecież powinny mieć na względzie, że w tych samych miejscach, tzn w parkach, kawiarniach, tramwajach, są też osoby starsze dla których takie zachowanie jest nie do pomyślenia, czy dzieci którym faktycznie lepiej pewnych widoków oszczędzić. Ale oczywiście łatwiej rzucić komentarz typu "bo zazdrościsz", inaczej trzeba by było i od siebie wymagać pewnych określonych zachowań - a tym samym wykazać dbałość o samopoczucie innych. Nie jesteśmy przecież zwierzętami i nie musimy hołdować wszystkim instynktownym zachowaniom dokładnie w chwili gdy przemówią, podobnie jak nie sikamy tam gdzie stoimy.

Gość To takie niskie!
Można kochać ale we wszystkim musi być umiar i kultura! "Lizanie się na przystankach,na ulicy wygląda ŻAŁOŚNIE! Takie kochanie,siadanie na kolanach facetowi na pokaz napawa mnie obrzydzeniem!