Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sybbbbtra

wiecie co jeżynka odwaliła ? :D HIT DNIA !

Polecane posty

Gość sybbbbtra

:D nie uwierzycie :D

Gość sybbbbtra
samotna matka żali się że ma mało alimentów i niską pensję i w stopce fote 12 letniego synka :D i ktos podał jej topiki z erotycznego :D:D:D:D

Gość sybbbbtra
jeżynka pisze na erotycznym : Miałbyś ochotę na moja ciepłą ciasną,wytęsknioną c*pkę? wysoka brunetka,namiętna jak Kociczka potem bym ci nasmarowala tą głowkę miodem i lizała,aż byś mi wytrysnął potem znów bym cie postawiła do pionu i rzuciałabym cię na łozko i kochalbyś mnie jak dziwkę szeptałabyś mi swiństwa do uszka? uwielbiam to....mmmm.... całą c*pkę mam spuchniętą i tak mokrą,aż musialam podłozyć sobie mały ręczniczek jeszcze troszkę i nie wytrzymam... BRAKUJE MI MĘŻCZYZNY!!!!!!!! patrzę na swoją c*pke teraz i wkładam sobie paluszka... normalnie muszę okryć sie kocem,bo mam dreszcze aż.... jaką mam c*pkę? motylka. mam na sobie koszulkę z bawełny,biały bawełniany stanik,normalnie piersi mam twarde i sterczące teraz... normalnie jestem taka rozbudzona,ze zlewaja mi się litery... chcę cię poczuć w srodku,błagam potem bym cię rzuciła na łozko i pieprzyła a ty nie mial;abys nic doo gadania,bo bym cie kochała na jeźdźca w takim tempie jak lubie jezu ja oszaleję potrzebuje poczuć męzczyznę z sobie,jego dotyk,jak jajeczka obijaja mi się o pupcię uwielbiam pozycję klasyczną bo daje mi niesamowitą bliskosc z partnerem uwielbiam patrzec na buzię męzczyzny jak się z nim kocham ja oszleję zaraz normalnie albo padnie mi na mózg jak tego nie zrobię chodź Koteczku ty mój to cię wyliżę jak suczka iskierka2@onet.com.pl i pełno facetów jej pisze na maila zgłosili sie, jest z łodzi

Gość swfswfswf
iii?

Gość dkkfdlkgf
no właśnie "i " ???

Gość chuchcha
no i fajno jest,także zastanówcie sie czy jakakolwiek dyskusja powazna z kimkolwiek na tym forum ma sens,napewno nie,bo większość tutaj ściemnia i wymysla bzdury z nudów,nawet nie wiesz czy to facet czy baba

Gość Kraig Dejvid
NO I CO Z TEGO? A później się dziwią, że w Polsce tak się żyje. Sami widzicie jacy ludzie tam żyją. Za granicą: 1. nie ma takiego forum 2. co by to kogo obchodziło. Poziom intelektualny Polaków jeszcze przez wiele lat się nie polepszy. A dla autorki pewnie jedynym zajęciem jest siedzenie na ławce przed blokiem i obgadywanie sąsiadów, albo patrzenie "przez firankę" kto, co i jak :o Nie ma to jak mieć własne życie :o

Gość Master club
JAKI HIT DNIA?! Hitem to cały czas jest, będzie i pozostanie słoik i moszna!

Gość sybbbbtra
słoik i moszna to jest hit miesiaca a może i nawet roku , wiesz :D

Gość Master club
TO HIT STULECIA!

Gość sybbbbtra
ja obstawiam że Master ze swoim filmikiem a la słoik i moszna , bez kozery mogę ogłosic HIT ROKU 2012 !!! :D:D:D

Gość administrator bazy
Ja też tak uważam, że Master Słoik Moszna, to absolutny hit! Uderzenie między oczy kafeteryjnej gawiedzi. To jest coś, co będziemy opowiadali naszym wnukom. :classic_cool:

Gość dębilakqqaa
zgadzam się jak najbardziej , takiego numeru jeszcze nikt tu nie odwalił od poczatku istnienia