Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,

Czy tabletki anty mogą niezadziałać?

Polecane posty

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,

Mam obawy, że biorąc tabletki antykoncepcyjne cerazette zaszłam w ciążę. Piersi są bardzo nabrzmiałe, mam kłucie w jajniku. Mam już jedno dziecko i podobne piersi miałam tylko w ciąży. Czy nabrzmiałe ciężkie piersi mogą być wynikiem brania tabletek? Schizuję strasznie :P

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,
Dodam, że biorę tabletki pierwszy raz i wzięłam dotychczas jedno opakowanie. Biorąc te tabletki nie robi się przerw, więc nie ma się okresu.

Jeżeli bierzesz regularnie i o stałej porze,nie miałaś biegunki,wymiotów itp to z tego co mi wiadomo nie powinno się zajść w ciążę:)

Wgl? Ja biorę takie co bierze się jedno opakowanie za drugim teraz,bez 7 dniowej przerwy,ale okres( z odstawienia)mam normalnie.

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,
Te co ja biorę są bez przerw :) Muszę brać takie. Inne nie wchodzą w gręze wględu na stan zdrowia.

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,
Ja poza tymi tabletkami biorę inne na migreny i na nadciśnienie. Mówiłam o tym lekarzowi na wizycie i mam nadzieję, że wziął to pod uwagę przepisując mi antykoncepcję :P

szczerze to lekarzy przepisujących inne tabletki mało to interesuje ;P Jak widać na moim przykładzie. Nie wiem dlaczego tego nie doczytałam, ale mnie nikt nie pytał czy biorę inne tabletki... Teraz nie biorę wcale antybiotyków. I w takim przypadku tabletki są skuteczne ;P

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,
A powiedzcie mi czy Wam też "puchną" piersi od tabletek?

jeżeli nie brałaś innych tabletek to niestety nie jest powiedziane,że te masz dobrze dobrane. Musisz lekarzowi powiedzieć o wszystkich niedogodnościach. Ja teraz biorę niby najtańsze, (microgynon za 7 z groszami za 3 miesiące) ale dla mnie są super. Biorę je 4 lata i kompletnie żadnych skutków ubocznych..

Gość cxvbnm,njhbvfgbnm,
Jestem coraz bardziej nastawiona na spiralę miedzianą. Z tymi tabletkami same problemy, strach :o A piersi mam naprawdę twarde i boję się, że wpadliśmy. Już zamawiam testy na allegro...