Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba2323

proszę o pomoc- węzly chlonne grypa

Polecane posty

Gość mamba2323

witam wszystkich. prosze o pomoc. moja mama ma 55 lat. nagle ja zlapala goraczka 37 cos- u nie jto jest bardzo duzo bo ona nie ma goraczki. bolala ja tchwaica, miala zapalenie gardla. ogolny jej dal antybiotyk- duomox. mama sie czula po tym antybiotyku bardzo slabo troche jej przeszlo ale nadal ja bolaly wezly. zdecydowala sie isc do laryngologa, byla prywatnie i stwierdzil ze tam jeszcze nizej sa zacieki ropne i dal mamie inny antybiotyk. mama tez go brala 7 dni i mowi ze znowu sie czuje slabo, wezly jej troche przeszly ale dzisiaj znowu czuje ze goraczka jej rosnie i ma 36, 8 . prosze o pomoc. mama musi isc na kontrole ale za 4 dni dopiero przyjmuje(prywatnie) .moze ktos mial podobna sytuaxcje? bo mama myslala ze to menopauza ale ja bola wezly, mimo 2 antybiotykoiw.morfologi chyba narazie nie moze zrobic bo od razu po antybiotyku. co by moze jeszcze zbadac? jakies dobre rady?

Gość ze Śląska
nie wiem co ci poradzić, ale ten antybiotyk, który brała to wyjątkowe świństwo i mogła się po nim żle czuć. Temperatura 36.8 to nie jest gorączka. Raczej norma. Czekajcie cierpliwie na nast.wizytę.

Gość mamba2323
no wlasnie ale ona nigdy nie miala goraczki. a dla niej 36, 8 to duzo... i wlasnie czy moze to wezly dochodza, czy nie wiem. P.s nie pisze o rade osob,ktorym sie nie chce czytac bo to dla mnie za powazna sprawa zeb yja w dwoch zdaniach ospac. pozdrawiam

Gość mamba2323
a moze sposob na bolace wezly zeby przeszky?

Gość sssdddddddddddddddddd
?