Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek1993XD

Fantazje erotyczne co robić ?

Polecane posty

mówisz jakbyś miał 9 ;) 19 to już dużo, a chłopcy w tym wieku z reguły swój pierwszy raz mają za sobą, więc wiekiem to Ty mi się tu nie zasłaniaj ;)

no wiesz, jak sobie będziesz robił dobrze kilka razy dziennie codziennie to możesz mieć problemy z kończeniem w kobiecie. bo inne odczucia, przyzwyczajenie do ciasno zaciśniętej dłoni... nie wiem, facetem nie jestem..

robie sie czerwony i potem zaczyna schodzic skora z twarzy taki naskorek i to bardzo swedzi przez to nabawilem sie depresji

Gość Kolega.J
...litle black...tak trzymaj jesteś "ok"ucz Jacka seksu on jest tego spragniony.

Gość Kolega.J
Ja chcę przedstawić tylko możliwości zaspokojenia potrzeb. Jacek pisał o lezbijkach mi się to podoba jeśli się nie ma dziewczyny pewne żeczy może zrobić mężczyzna!

jestem bi, ale nie sądzę by proponowanie prawiczkowi kontaktów seksualnych z facetem było ok. niech sam stwierdzi, czy to jest dla niego alternatywa. ja szukam kobiety i wciąż znaleźć nie mogę, jestem objeżdżana na kafe od góry do dołu. choć tu można normalnie popisać :)

wyobraź sobie, że siedzę naprzeciwko Ciebie na łóżku, rozkłądam szeroko nóżki i delikatnie masuję swoją cipkę, mruczę przy tym cichutko, druga rączka zajmuje się suteczkiem, patrze Ci głęboko w oczy i czekam na Twój ruch ;)

Gość Kolega.J
...litle black... Zgodź się na to spraw by zaznał rozkoszy z Tobą!

ja jestem bi, więc trafiłeś idealnie, najlepiej byłoby gdyby do nas dwojga dołączyła jakaś seksowna laseczka, lizałabym jej cipkę, żeby Cię rozgrzać ;)

delikatnie bym dotykal twoja niunie potem wlozyl bym dwa palce i lekko wpychal a potem bym ci lizal delikatnie