Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm20

odejść?

Polecane posty

Gość mm20

Witam :) Mam taki problem... Od miesiąca jestem z chłopakiem, którego znam od jakiegoś czasu (w sumie to praktycznie rok). Jest mi z nim naprawdę dobrze, ale jest pewien problem... Przeraża mnie jego brak ambicji. Ja studiuję na dwóch kierunkach, ciągle chcę się dokształcać, a jemu pasuje to, co ma- czyli układanie kostki :/ jest naprawdę wartościowym człowiekiem, świetnie mi z nim, ale co za parę lat? Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie wspólnej przyszłości z nim, no bo jak? Co mi radzicie? Pomóżcie, bo nie wiem sama czy mam się angażować, czy zerwać z nim póki czas?

Gość jolahh
Niektórym do szczęscia nie potrzeba doktoratu.

Ambicje można realizować na wiele sposobów. Znam ludzi po studiach, którzy nie pracują w wyuczonym zawodzie, ale odnaleźli się na nowym miejscu i są szczęśliwi, świetnie sobie radzą - niezależnie od stanowiska. Poza tym jesteście razem miesiąc, a ty robisz dalekosiężne plany.

Ludzie pracujący fizycznie potrafią zarobić fajne pieniądze i mieć szerokie horyzonty.Jeżeli tylko macie o czym rozmawiać, jego poziom nie jest niższy to w czym problem.

faceci dojrzewaja troche wolniej niz kobiety, wiec daj facetowi jeszcze pooddychac przy tej jego kostce :) jak bedzie wszystko traktowal na powaznie, to na pewno wpadnie na pomysl ze jednak mozbay zrobic cos lepszego i wartosciowszego... sama mu mozesz w tym pomoc na pewno, ale nie napieraj go po tak krotkim stazu bo tylko sie przestraszy i ucieknie.