Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kol678iyiku

Czy związek z taką dziewczyną ma szansę czy sobie darować ?

Polecane posty

Gość kol678iyiku

Mam 22 lata i od 7 miesięcy jestem z dziewczyną ona ma 18 lat.Wszystko było by spoko ale zauważyłem że ona jest dziwna.Jak jesteśmy sami to jest cudowna, przytulamy się gadamy o wszystkim, uprawiamy seks.Jak jest u siebie w domu to mnie olewa, czasem kłamie, w towarzystwie znajomych zdarza się że ze mnie drwi, niby w żartach ale bardzo mnie to irytuje.Czasem jej gadam że coś mnie wkurza że ma przestać a ona dalej robi to głupio się śmiejąc jak by jej to sprawiało przyjemność aż w końcu strzeli głupiego focha że nie znam się na żartach.Wczoraj byłem z nią wszystko ok, narzekała na koleżanki i mamę a teraz do niej dzwonie a ona odbiera cała w humorze i głupio gada pijąc sobie piwko z mamą na którą wczoraj jeszcze jechała jak nie wiem co.Nie wiem czy ten związek ma szanse, czy ktoś miał podobnie ?

Gość dziaddek
ale o co ci chodzi

Gość piwnoooka Rudość
Kobiety tak maja.To,ze mówiła o matce i miała do niej jakiś żal nie znaczy,że nie bedzie pić z nią piwa dzień po. Powiedzmy,ze to zwykłe babskie gderanio żalenie się.

standardowe zachowanie osób niestabilnych emocjonalnie, czyli typowe dla kobiet :) jak dobrze macha dupą na kutasie i dobrze ciągnie to zostań ;) z wiekiem dojdzie do siebie. A jak nie to nic :) świat jest pełen rumianych cipek ;)

Gość kol678iyiku
Seks z nią jest super, młoda, śliczna , szczupłe ciałko, płaski brzuch, jest bardzo ładna, w łóżku robię z nią co chcę jedynie do loda muszą ją czasem namówić :) Ale po za łóżkiem życie z nią mnie czasem doprowadza do szału, nie wiem może stać mnie na kogoś kto będzie bardziej mnie szanował ?

młody jesteś :) a dużo zarabiasz ? Jak daje w kakao z kremem to zostań ;) Jak bedziesz starszy to znajdziesz sobie inną :)

Gość mam 5-cio letniego synka
Uwazam,ze skoro ona urzadza z Ciebie drwiny w obecnosci znajomych,to powinienes dac sobie z nia sokoj