Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17Asia_

Wy jutro do szkoły!!! a ja nie:-))))

Polecane posty

Gość 17Asia_

Wy jutro na rozpoczęcie roku szkolnego, a ja na dłuższych wakacjach:-)) za 2, 5 tygodnia zbliża mi się termin porodu:-)) jestem cała happpy

Gość jestes taka strasznie glupia
a ja tez siedze na zwolnieniu lekarskim, i co :P

Gość Skotnik
wiadomo z kim ?

Gość 17Asia_
heheh dziewczynka jestem cała happy a moja klasa same dziewczyny jutro mają rozpoczęcie roku

Kiedyś im pozazdrościsz :) Kiedy będziesz fizycznie na bachora harować, a one spełnią siebie i dopiero wtedy pomyślą o dziecku :)

Gość 17Asia_
Latały heheh bo mam 17 lat i niestety wpadka. Jednak ciesze się że mam w sobie małego aniołka. Imię to Weronika lub Roksanka ale jeszcze nie wiem

Gość 17Asia_
Czy ja wiem? jestem fryzjerką znaczy że w zawodówce uczę się fryzjerstwa :-)) mogę w przyszłości otworzyć własny zakład

Gość 17Asia_
Zastanawiam się? muszę najpierw zając się dzieckiem i sobą. Szkołę mogę nadrobić, nie mam ciężkiego materiału

Gość 17Asia_
dziękuje :-))

Gość strzyżono golono
Miałam koleżankę od szkoły podstawowej. Potem nasze drogi się rozeszły (w wieku dojrzewania) ona wolała wtedy lepsze towarzystwo papierosy, winko... umarła jej mama ona urodziła w wieku 18 lat, nie skończyła szkoły Teraz ona jest już babcią i niestety wygląda tak na twarzy. Ja skończyłam studia, podróżuję i jestem młodą mamą.

Gość winiarska
Nox sory za te wscibskosc! ale po co ci meskie spodnie :p chodzi mi o fote przy jakims pomniku, jakas czarna i zubrami ;d

Gość hahah zawodowka patola
w zawodowce to chyba kazda ma bachora bo taka tam patologia jest

Gość klaro Klaro
tak Asiu to piękny przekaz dla młodych ,róbcie dzieci nie będziecie musieli się uczyć i głupków będzie więcej joł:D

Gość jest się z czego cieszyć
super , jutro nie pójdziesz do szkoły! huraa, a za kilka lat twoje koleżanki skończą studia, pewnie niektóre będą robić karierę, spełniać marzenia. A ty jutro nie pójdziesz do szkoły a za kilka lat będziesz robić u fryzjera za 1500 na rękę, zaharowana, umęczona dzieckiem i życiem. Huraaa............ :(