Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewdd

robię sobie operację

Polecane posty

Gość rewdd

plastyczną nosa co prawda mój nos nie jest jakiś garbaty czy mocno rzucający się w oczy ale profil mam okropnie brzydki bo jest długi i niekształtny .W tym tygodniu jade na pierwszą konsulatcję:)zazdrościcie mi?

Gość ikoikoikoikoiko
nie bo ja mam bardzo piekny nosek taki piekny ze to mi wszyscy zazdroszcza i ty tez i dlatego idziesz operacje robic ahahahahahahaha ale nigdy nie bedziesz mna

Gość 14:38 z Elbląga
czego mam tobie zazdrościć? tej brzydoty z którą się meczysz od kilkunastu lat? :o

Nie, ponieważ ja też robię. Nos mam w porządku również, ale wg mnie jest za duży, za miękki, chciałabym żeby był bardziej zadarty do góry jak moja głowa ;-) Jadę do Poznania, u kogo będziesz mieć konsultację, nie idź do doktorka z Krakowa na Rydygiera bo cię wyśle do psychiatry, jak mnie.

Gość Amber Goldsztajn
nie radzę, nie znam nikogo komu by taki zabiego wyszedł a powiem ci jeszcze więcej, mój wujek jest chirurgiem z wawy i zdarzy ło mi sie widzieć album z nosami po operacji autentyczne zdjęcia i bardzo brzydko wyglądały a chirurg niby renomowany, tak że lepiej sie jeszcze zastanów bo jak masz nos jak Kubica to i tak nic ci nie pomoże!

Gość Nie ma mowy o zazdrości!
Niby czego ci mam zazdrościć? Nosek mam zgrabny,nie muszę chodzić na operacje nosa czy kutosa! Wszystko mam na swoim miejscu i urodziwe! Tobie można jedynie współczuć,że przed toba dużo bólu!