Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweee

MARIHUANA POWINNA BYC LEGALNA!!!

Polecane posty

A wiecie czemu nie jest? Bo gdyby kazdy sadzil ta rosline to koncerny farmaceutyczne, alkoholowe i tytoniowe by splajtowaly! Marihuana uzaleznia w takim samym stopniu jak cukier czy tluszcz, a w duzo miejszym niz alkohol czy tyton. Jej szkodliwosc jest minimalna. Ma rowniez swoje pozytywne dzialanie poza zwiekszaniem poziomu dopaminy we krwi. Te pozytywy to dzialania anty rakowe i anty alzheimerowe. Poza paleniem spozywa sie ja na "surowo"(nieususzone, zerwane listki) i wowczas broni nas przed nowotworami czy chorobami mozgu. Gdyby kazdy palil czy spozywal ta rosline to nikt nie pilby alkoholu, nie palil petow, nie wpieprzal lekow. Po marihuanie ludzie sa weseli, szczesliwi jak po tabliczce czekolady a po alkoholu w wiekszosc agresywni i niebezpieczni. Wkurwia mnie to ze ja palac trawe poszlabym na 8lat do paki, a zul ktory chla denaturat i robi sie niebezpieczny dla innych, chodzi sobie wolno. A czemu? bo on spozywa to co nakazuje panstwo, a ja to co sama wyhoduje. To ze trawa jest szkodliwa jest bzdura wmowiona wam przez panstwo abyscie nie zazywali i nie sadzili tej rosliny tylko korzystali z dobr panstwowych.

a to co sprzedaja dilerzy to gowno a nie marihuana. to mieszanka kilku gramow prawdziwej marihuany z jakims chemicznym, jebanym proszkiem ktory rozwala mozg i caly organizm. dobra marihuana to ta zasadzona i ususzona, bez zadnych syntetycznych dodatkow.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Można by jeszcze wprowadzić wymóg, by każdy podpisał umowę z Funduszem Zdrowia, że w razie gdy poniesie uszczerbek na zdrowiu w wyniku używania środków odurzających, lub się uzależni, to nie będzie leczony. Wódka, narkotyki i te mocne i te słabsze, papierosy.