Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilberta26

3 tydzien ciazy, blagam o pomoc

Polecane posty

Gość gilberta26

Nigdy nie bylam w takiej sytuacji, nie wiem do kogo mam sie zwrocic, gdzie szukac lekarza ktory moze mi pomoc?Czy w prywatni ginekolodzy podejmuja sie usuniecia? Blagam niech ktos poradzi.

Gość fgfdgdfg
Nie wiem tego ale wiem ze jest strona women on web tam mozna poczytac i zamowic tabletki ale tylko zalecaja do 7 tygodnia. I uciekaja stad bo cie zaraz zjedza forumowiczki

Gość gilberta26
A czy to jest bezpieczne, boje sie tak bez lekarza:(

Gość gilberta26
blagam niech ktos cos napisze:(

Gość dfhsnhkhg,kjljh,
laska, są chyba 3 sytuacje, kiedy zgodnie z prawem można przerwać ciążę. Reszta to już jest nielegalne działanie i nawet za pomaganie i doradzanie podejrzewam można mieć kłopoty. Jasne, prywatnie wszystko da się załatwić

Stosunkowo raczej tak. Ale najlepiej abyś w razie powikłań miala osobe, ktora bedzie w stanie podrzucic cie do szpitala, wiec dobrze, zeby ktoś przy tobie był (mama, przyjaciółka, chłopak) po zazyciu prochów, kto będzie czuwał. Czasu jeszcze troche ci zostało, jezeli masz kase, nie myśl- zamawiaj. Czas jest bardzo ważny.

Gość gilberta26
A lepiej u lekarza czy tymi tabletkami, boje sie bardzo:(

"Na 100 kobiet, które poddały się medycznej aborcji, statystycznie 2 albo 3 muszą udać się do lekarza, punktu pierwszej pomocy lub do szpitala, aby otrzymać dalszą pomoc medyczną." Według strony, ktorej adres tu padł.