Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop wyzwoleniu :)

Czy wszystkie kobiety są beznadziejne?

Polecane posty

Gość Stop wyzwoleniu
To odpowiem inaczej, byłem w związku, w którym kobiecie zależało na facecie, który zastąpi jej ojca. Od początku uważałem, że to nie dla mnie, ale liczyłem, że się zmieni. Potrzebuję kobiety, która będzie się realizować, będzie niezależna, ale uczuciowa, i która będzie dla mnie inspiracją. Ja sam jestem wrażliwym, uczuciowym facetem i nie wstydzę się tego. Niektóre kobiety potrzebują wrażliwych facetów, inne twardzieli, a mi się wydaje, że trzeba być po prostu normalnym, otwartym.

"Stop wyzwoleniu Potrzebuję kobiety, która będzie się realizować, będzie niezależna, ale uczuciowa, i która będzie dla mnie inspiracja" i ktora cie bedzie jeszcze moze podziwiac, co nie?;-) zobacz kilka anonimowych kobiet mowi ci to samo - co spotyka cie najwyrazniej w realu - wiec moze zamiast tlumaczyc sie pzrezd nami i gadac o sobie - skoncentrowalbys sie na tym jak nas zrozumiec , hm? (bo to co mowimy chyba sie potwierdza z twoja rzeczywistoiscia co nie?)

"Stop wyzwoleniu :)" nie zmieniaj się. Szukaj po prostu spokojnie dziewczyny/kobiety która Cię oczaruje osobowością i podejściem do życia. Przecież ona jest gdzieś tam, tylko na nią nie trafiłeś. Może siedzi właśnie przed telewizorem albo z książką w ręce, nie wierząc że na nią czekasz. Przecież nie wszystkie panny szukają tylko przygody na jedną noc. Przecież to nie jest tak, że ogłaszasz że szukasz związku i nagle znajduje się tuzin chętnych. Może w tym tkwi błąd? Nie szukaj związku tak, jak się szuka pracy. I nie oceniaj nowo poznanej dziewczyny jak konia na targu. Po prostu poznawaj w nich osoby. Któraś z tych osób na pewno okaże się warta miłości. Ale tak to już jest że albo zaiskrzy albo nie zaiskrzy. Jak się NAPRAWDĘ zakochasz, to rzucisz w kąt listę z wypisem cech idealnych, i zechcesz przychylić ukochanej nieba. Ale to się nie może udać jeśli zaczniesz szukać materiału na żonę, zamiast OSOBY z którą chcesz dzielić czas.