Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mściwa malpa

Zemsta na lasce z domu

Polecane posty

Gość Mściwa malpa

Słuchajcie mieszkam w domu z facetem jego bratem i nażeczona. niestety laska narobila łomotu i jest niezła wojna na chacie mam jeszcze tydzien do wyprowadzki i chce sie jako zemścic. wiem ze to zle i oklepane ale nie zostawie tak tego. przeznia odwrócili sie najbiśi od mojego faceta a tego juz zawiele. mam tydzien zeby jeszcze troche dac jej popalic. wiecie nic strasznego jakies takie lekkie żarty zeby wiedziała ze zadarla ze zla osoba. zalatwiłam jej juz proszek do prania z soda i osolony cukier. macie jakies pomysly niechce zeby ktos mnie uświadamiał wiem co chce zrobic. wiec jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to daj sobie spokój, licze na fajne pomysly z góry dziekuje :)

Gość harsz8
pati to ty?

Gość Mściwa malpa
nie nie jestem żadna pati :)

Gość ej a co daje
jak się wsypie sodę do proszku? napluj jej do płynu do płukania ust ;p

Gość Mściwa malpa
trzeba troche wsypac zeby było widac efekt bo jak zacznie prac to piana bedzie wychodzila kazda jedna dziura hehe :)

Gość jestesmy tutaj
to moze podosypuj jej przeczyszczaczy do jedzenia, krem do depilacji do odzywki do wlosow (tylko czuc zapach)

Gość Mściwa malpa
z tym przeczyszczeniem tez myslalam ale to na ostatni dzien, bo tak to nawet nie bede miała jak do toalety wejść, z tym kremem hmmm cos w tym jest :) no i umyłam kibelek jej szczoteczka do zębow :D:D:D

Gość jestesmy tutaj
do szamponu plyn do mycia naczyn, tak samo do opakowania po zelu do twarzy plyn do mycia naczyn. jesli opakowanie podkladu do twarzy jesli uzywa da sie otworzyc, to kup jakis najtanszy najbadziewniejszy i jej przelej. tak samo krem do twarzy, przelej jej jakis najtanszy najbadziewniejszy do jej opakowania.

Gość jestesmy tutaj
do opakowania po toniku do twarzy wlej swoj mocz :D

Gość Mściwa malpa
do podkladu nie mam dostepu trzyma w pokoju a te zamykamy na klucz, z tym płynem do twrzy dobra mysl dodam jej do niego kremu do stop :) mylsłam jeszcze o pieprzu do kawy :) eksplodowa mieszanka :D dzieki za pomysły jeszcze jakieś ??

Gość widac ze pochodzisz z
patologii, skoro piszesz "nazeczona" :O

Gość Mściwa malpa
moze do żelu do higieny intymnej hehe :)

Gość jestesmy tutaj
cynamon do plynu do higieny intymnej ale to bedzie hardcore i moze ja poparzyc :(

Gość Mściwa malpa
oj wcale płakać nie bede hehe :) musze sie jutro do sklepu wybrac na male zakupy hehe

Gość ej a co daje
szkoda że takich rzeczy nie wiedziałam jak wykurzałam złośliwą współlokatorkę ze stancji ;p

Gość sa rózne ...q
W ostatni dzien nasrac do czajnika ,zostawic kilka zuzytych tamponów w róznych czesciach domu, uzyc szcztoteczke do zebów do wyczyszczenie ubikacji i odstawic na miejsce lub poprostu przejechac kilka razy sobie po odbycie .

Gość Mściwa malpa
hehe dlatego tu napisałam zeby sie jeszcze dokształcić:)

Gość ej a co daje
ja słyszałam że jednej lasce ktoś dolał domestosa do odżywki, ale to już hardcore ;p

Gość Mściwa malpa
nie domestosem nie bo to wiecie moze isc na policje i moge miec problemy ale inne rzeczy jak najbardziej :) myslalam jeszcze o surowym mięsie za lodówka co bedzie smierdziec jak sie zacznie psuć :D

Gość ej a co daje
nawiasem mówiąc niezła z niej suka była ;p a tej dziewczynie co ze mną mieszkała robiłam na złość tak że: - odkręcałam w całej chacie kaloryfery na maksa, a ona nie lubiła jak jest za gorąco - puszczałam kilka razy dziennie pranie, a u niej w pokoju wszystko słychać, tak samo zmywarkę - naplułam do płynu do ust i żelu pod prysznic - puszczałam głośno muzykę

Gość ej a co daje
nawiasem mówiąc niezła z niej suka była ;p a tej dziewczynie co ze mną mieszkała robiłam na złość tak że: - odkręcałam w całej chacie kaloryfery na maksa, a ona nie lubiła jak jest za gorąco - puszczałam kilka razy dziennie pranie, a u niej w pokoju wszystko słychać, tak samo zmywarkę - naplułam do płynu do ust i żelu pod prysznic - puszczałam głośno muzykę

Gość jestesmy tutaj
i otworz jakas konserwe miesna i schowaj w jakims trudno dostepnym zakamarku zeby jej smierdzialo :P

Gość ddddddsddddddddddddddddddddddd
co ona zrobila?

Gość ej a co daje
z tym mięsem to dobre ;p albo ugotowane obrane jajko, tez w końcu zacznie śmierdzieć ;p

Gość ej a co daje
już sobie wyobraziłam jak chodzi po domu i szuka co jej capi i znajduje takie jajo w bucie w szafie ;p buahaha

Gość Mściwa malpa
musze liste zakupow stworzyc i zaczac dzialać, no i wypaliłam w ogródku jej roślinki wrzątkiem :)

Gość Mściwa malpa
nie chodzila i nie szukala by jest za malo inteligentna tylko latała by z odświerzaczem powietrza i pryskała na okrąglo :D

Gość Mściwa malpa
co zrobila zadarła z nie właściwa osobą w niewlaściwym czasie, dzieki niej musimy sie wyprowadzić