Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaon Reviens

jeśli śni mi się jakaś osoba to czy ja jej też się śnię?

Polecane posty

Gość Nikita9
ta, jasne

Gość Nikita9
A to trzeba o kimś wcześniej myśleć, żeby ta osoba się przyśniła ? chyba nie.

Gość Nikita9
No, a następnego dnia jak jedno idzie zrobić kupę to drugie w tym samym czasie też.

Gość hendaleko
raczej nie. Może to jednak być sygnał, że ta osoba o Tobie myślała. To skomplikowane zagadnienie.

Gość zzzzzzzzzcc
poczytaj o kwantowym splątaniu cząstek ;) :classic_cool: i tyle w temacie - bo co innego można dodać :P

Zapewne tak. Jeżeli śni Ci się brunet bez okularów, to zapewne o nim myślisz, nawet podświadomie :D być może sny mają większe znaczenie, o którym nie wiemy, wiem po sobie. Kilkanaście lat temu praktycznie codziennie śniły mi się tory. Kolejowe, tramwajowe. W lesie, w mieście. Czasami były to całe połacie i place pełne skrzyżowania szyn. Nie rozumiałem, dlaczego śnią mi się akurat tory? Do czasu, aż pewnego dnia wychodząc z tramwaju zostałem przejechany przez auto. Od tego czasu już mi się nie śnią :D

Gość zzzzzzzzzcc
splątanie cząstek kwantowych nie jest teorią a faktem... udowodnionym i już wykorzystywanym w nauce i technice przesyłu i kodowania nformacji a podobno nasz mózg jest maszyną kwantową (to akurat wciąż teoria)..... więc, więc :classic_cool:

Gość awsw
ale tak całkiem przejechany?

@awsw całkiem nie :D Ale dość konkretnie, tak, że 3 miesiące z życia wycięte z życiorysu :)

śniła mi się konkretna osoba którą znam i która mnie zna, a nie jakieś twory wyobraźni jakie ma fiku miku, nawet nie wie jak wygląda ten jej brunet