Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacata

50 zł na tydzień!

Polecane posty

Gość tacata

Witam, ja z taką sprawą.. jutro jadę na stancję, gdzie będę mieszkała do końca roku, jednak na weekendy będę wracała do domu. na tydzień dostaje od rodziców 50 zł. chciałam poprosić Was abyście pomogli mi zrobić jakąś listę zakupów (chodzi mi o żywność).. Co sobie kupić, tanio i żeby smakowało ;P może jakieś obiady dla jednej osoby? ;)

Gość tacata
dziekuje, ale nie skorzystam ;) nikt mi nic nie podpowie? :(

Gość ej a co daje
sama zobaczysz jak będziesz juz robić zakupy na co starczy a na co nie i nauczysz się planować wydatki ;)

Gość murwa egoj kać
Starczy, od biedy, na chleb i papierosy. Umrzesz.

Gość przegraniec życiowy
za 10 zł jakies sałatki gotowe , pasty z łososia , pasztety , zalezy co lubisz :)

Gość weda
Za ta kwote musisz robic zakupy spizywcze i chemie kosmetyki?

Gość babcie są super
piersi z kurczaka kiszona kapusta na surówke warzywa na patelnię ryż kasza gryczana jabłka inne owoce pieczywo jogurt ser żółty szynka keczup masło jeśli lubisz mleko herbata kawa woda mineralna ciastka makaron pierogi gotowe albo od mamy z domu twaróg

Gość weda
Mysle ze podstawa Twojego menu zeby zmiescic sie w tej kwocie to sniadania na bazie mleka jogurtu jakies platki, obiady to ryz, makaron, mrozonki jest duzo opcji, sama studiowalam mieszkalam daleko od domu i jakos sobie radzilam:-)

Gość gcnufjf
i jeszcze z tych 50 zł masz kupić bilet na podróż do domu? Haha! Idiotyczne. PROWO 50 wystarcza na skromne jednorazowe zakupy . Dobrze że od jutra idziecie do.szkoły skończą się glupie prowa na kafe