Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heybabe555

Objawy ciazy ?

Polecane posty

Gość heybabe555

Uprawiam seks ze swoim chlopakiem od stycznia tego roku , zawsze sie zabezpieczamy. Ostatnio wyszlo tak , ze po raz pierwszy zrobilismy to bez zabezpieczenia , wlasciwie bylo to jakis miesiac temu. Nie wydaje mi sie zeby kiedykolwiek pekla nam prezerwatywa a jednak czuje jakbym miala objawy ciazy. Mam wzdecia , kreci mi sie w glowie , czesto chce mi sie czegos innego , przytylam 2 kg . Od dwoch dni swedzi mnie brzuch ,ale nie caly tylko na samym dole w dodatku boli mnie zoladek. Boje sie , ze jestem w ciazy , ale nie wiem czy to nie za malo objawow i czy nie za szybko sie objawiaja? ( gdzies tam czytalam , ze czasami podczas ciazy boli zoladek i swedzi brzuch )

Gość glosik poszedl
mnie brzuch swedzial jak przytylam i zrobilo sie troche rozstepow,dlaczego poprostu nie zrobisz testu?

Gość heybabe555
bo sama nie wiem czy to powod zeby panikowac i od razu test robic , moze to tylko kwestia tego , ze nie zdrowo sie odzywiam a moze jakas kobieta w ciazy miala wlasnie takie objawy i pora zrobic test

Gość zuzia303
też mam ostatnio straszne schizy..mimo, że ciąża jest niemalże nierealna... gdy czytam o objawach, mam wrażenie, że mam je wszystkie... ostatnio przeczytałam o częstym oddawaniu moczu i od 2 dni latam do łazienki DOSŁOWNIE co 15 minut....!!! :(

Gość heybabe555
wiem co czujesz bo tez wlasnie to mam .. mam 18 dlatego sie boje , niedlugo matura..

Gość glosik poszedl
dla swietego spokoju wydaj te pare zl i zrob test

Gość zuzia303
mam nadzieję, że to tylko ludzka psychika...wiesz, że ona jest w stanie wywołać wszystko...ale to sikanie już mnie zaczyna wkurzać...dzis jest już lepiej, bo trochę mniej o tym myślę, ale i tak schizy na każdym kroku...