Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zraniona bardzo

Dziewczyna po 6 tygodniowej znajomości tak mi napisała, co robić??

Polecane posty

myślałam nad tym, nie jestem jeszcze gotowa na związek, więc nie oczekuj ode mnie takiego zaangażowania. Chcę żebyśmy mimo to dalej mieli ze sobą kontakt bo naprawdę bardzo Cię lubię.

Gość simaaa
tzn ze chce miec z toba kontakt.........ale z dystansem-kolega vs koezanka.

Gość karola152
"myslalam nad tym" czego to sie tyczy? co jej wczesniej napisales?

pisałem jej o uczuciach .poznałem ją nad morzem całe dnie ze sobą przebywaliśmy lecz nie chciałem działac zbyt szybko. Byłem u niej kilka razy było super, i powiedziałem jej że ją kocham, powiedziała że musi to przemysleć... i tak mi odpowiedziała

Gość karola152
sa dwa wyjscia: lubi cie i nie jest gotowa na zwiazek, chce cie lepiej poznac lubi cie ale nie do konca uznaje cie za odpowiedniego partnera dla siebie. przykro mi ze powiedziales kocham cie, a ona nie odpowiedziala tym samym. mowisz ze poznaliscie sie nad morzem. to ile dzieli was kilometrow? moze dziewczyna tez tego sie boi

Gość karola152
jakas tam odleglosc miedzy wami jest ale nie taka znowu wielka. proponuje dac jej czas tzn dalej utrzymywac z nia kontakt, ale nie naciskac na jej deklaracje

dziękuje Ci bardzo za rady... myślę że jeśli okaże jej cierpliwość i wyrozumiałość doceni to i coś z tego jeszcze będzie lecz jeśli nie, dam jej odejść... jeśli nie ona to inna

Gość koniec wakacji
Dziewczyna chciała ci dyplomatycznie powiedzieć, że ma cię w duupie. Zapomnij o niej jak najszybciej i poszukaj innej. U niej nie masz żadnych szans.

Gość dck
koniec wakacji ma rację, po co mamić kolesia - laska na ciebie nie leci, zastosowała klasyczne "zostańmy przyjaciółmi" na co on ma czekać? aż ona zmieni zdanie? taaaaa powodzenia życzę. odpuść sobie i szukaj następnej

Gość 5235235
Laska ma Cię gdzieś i tyle. Wcale nie chodzi o to, że potrzebuje czasu. Nigdy się w Tobie nie zakocha.

Gość nic nie rob
spotykaj sie z nia nadal i udowadniaj ze jestes wartosciowym facetem, do ktorego sie przekona. Daj jej szanse z pol roku, jak nie zmieni zdania olej. Choc znam przypadek gdzie koles sie staral przez 3 lata i dopiero wtedy laska sie zdecydowala. ;)Wszystko zalezy od osoby

Gość Panicz on tour
Daj sobie z nią spokój. Jak będzie coś potrzebowała ,to będzie Cię znała i się odzywała ,a jak nie to jakiś inny się z nią bawił. Nie daj się wykorzystywać.

Gość do kiedy i w jaki niby sposób
ZASTANAWIA MNIE JEDNO. JAK PO 6 TYGODNIACH MOŻNA POWIEDZIEC KOMUŚ,ZE SIE GO KOCHA??? DZIEWCZYNA SIĘ PRZESTRASZYŁA I ZDYSTANSOWAŁA SIĘ. ILE TY MASZ LAT WOGÓLE? ZEBY KOGOŚ POKOCHAC TO TRZEBA GO PRZYNAJMNIEJ DOBRZE POZNAĆ,POZNAC JEGO POGLĄDY,ZACHOWANIE W WIELU SYTUACJACH ITP. TY JEJ NIE KOCHASZ,TYLKO JESTES NIĄ ZAUROCZONY.