Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LauraV

Facet nagle przestal sie odzywac...:(

Polecane posty

Gość LauraV

Od ponad 1,5roku spotykalam sie z pewnym mezczyzna. Bylo nam razem swietnie, pod kazdym wzgledem...Ostatnio nawet wyznal mi milosc...Nasze spotkania zawsze byly bardzo udane. Z racji tego, ze jestem pracujaca studentka, a on prowadzi b.dobrze prosperujaca firme czasem nie widywalismy sie dosc dlugo...ale zawsze pisal mi sms-y lub dzwonil...Ostatni raz spotkalismy sie 2 tygodnie temu w sobote i rowniez wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Po spotkaniu jak zawsze zadypywal mnie wiadomosciami...Az nagle w ktorys dzien kompletnie przestal sie do mnie odzywac!!!:(...Nie odpisuje na sms-y, nie odbiera polaczen...Milczy jak grob, a ja jestem totalnie zdolowana i nie wiem co o tym wszystkim myslec. Nic zlego mu nie zrobilam, ani nie powiedzialam...Raz juz tak bylo, ze sie nie odzywal, ale tylko przez 3-4dni, tym razem nie kontaktuje sie ze mna od prawie 2 tygodni...Co ja mam o tym myslec? Dlaczego on moze milczec? Wiem, ze ma troche problemow rodzinnych i zawodowych, ale przeciez na napisanie chociazby 1 smsa chyba mozna znezc czas...Nie wiem czy cos sie stalo? Nie mamy zbyt wielu wspolnych znajomych, a jesli juz to oni takze nic nie wiedza:( Mam dosc...Nie wyobrazam sobie zycia bez niego...Nie wiem co robic...Nie chce nawet myslec, ze on olal mnie w tak perfidny sposob. Czy jest w ogole jeszcze sens ludzic sie na kontakt z jego strony? Dodam tez, ze facet ten jest spod znaku Skorpiona i sam czasem mi mowil, ze potrzebne mu sa takie dni bez kontaktowania sie z kim kolwiek...No nie wiem :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować