Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia1992

PRZECZYTALAM PAMIETNIK SWOJJE DZIEWCZYNY I JESTEM W SZOKU

Polecane posty

Gość Andzia1992

PRZECZYTALAM PAMIETNIK MOJEJ DZIEWCZYNY I OD TAMTEJ PORY NIE UMIEM JEJ ZAUFAC ROBILA Z SIEBIE DZIWKĘ DAWALA DUPY FACETOM JAK MAM JEJ ZAUFAC ZE ZNOWU TEGO NIE ZROBI ?

Gość dziś kobieta jak daje dupy
czuje się wyzwolona a tak naprawdę robi z siebie szmatę

Podpowiem Ci. I Cię nie pocieszę. Nic nie da Ci pewności że ona tego nie powtórzy. I nie - nie możesz ufać takiej kobiecie. Pytanie zasadnicze - czy był to jeden z tzw błędów młodości na zasadzie "wyszalała się i weszła w związek bo doceniła jego wartość", czy jakaś świeża akcja na zasadzie "mogę to się puszczę". Bo wiesz - jeśli przespała się z facetem który jej się podoba, czy nawet z trzema, to nie masz prawa jej oceniać, bo to przecież naturalne. Ale jeżeli co dwa dni szła z innym, to nie polecam szukania w niej materiału na żonę. Tak, wiem. Zapomniałam Cię opierniczyć że przeczytałeś jej pamiętnik. No źle zrobiłeś, ale nauka jaką dostałeś i tak jest za bolesna, a dzięki temu wiesz rzeczy bardzo ważne.

Gość Luna, zanim zaczniesz się
wymądrzać, to się naucz czytać:D

Gość hdfghhjfjh
Luna...autorka to KOBIETA a nie facet

A to w jakiś sposób zmienia postać rzeczy albo wagę problemu? Fakt. Gafa, i przepraszam za nią. Ale nie zmienia ani sensu pytania, ani sensu mojej odpowiedzi.