Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXMagdalenaXx

CHŁOPAK PRZYJACIÓŁKI ....

Polecane posty

Gość xXMagdalenaXx

Moja przyjaciolka natalia jest ze swoim chlopakiem od miesiaca ..jej chlopaka Przemka widzialam wczesniej raz i nie mielismy nawet okazji przeprowadzic rozmowy. pare dni temu ona ze swoim chlopakiem i kolezanka Kaska do mnie przyszli pogadac o tym jak sie czuje i jak sie uklada w zyciu .w rozmowe wstracil sie jej chlopak Przemek zaczal sie wymadrzac i mowic do mnie z pogarda , zaczal oceniac mnie z gory nie wymieniajac ze mna nigdy wczesniej nawet zdania (!) i te jego publiczne zalosne wyznania na fb do Kasi : ,,Ogólnie jak dla mnie jesteś najfajniejsza i najbardziej spoko z koleżanek Natalki'' albo ,,oj szwagierka szwagierka nie zaczepiaj mnie tak :-* 'ja też ostatnie czasy bardzo Cię polubiłem ...szczególnie jak dostałem kwiatka' . ten czlowiek zaczyna mnie delkatnie mowiac draznic ..co Wy o nim i o tym wszytskim myslicie ??

Gość sweetBunny
ten chłopak to jakiś krętacz babiarz jebany

Gość 5 złotych i 2 złote
A co cie to obchodzi zazdrosna szmato?!

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co my mamy o nim myslec jak znamy go mniej od ciebie? ale widac, ze wkurza cie, ze to nie ciebie zaczepia :D

Gość xXMagdalenaXx
NIE O TO MI CHODZI ! mogl by chu.j nie przychodzic do mnie i nie wtracac sie w moje zycie i wgl sie na jego temat nie wypowaidal

Gość dd23
Myślimy że jesteś zazdrosna szmata!

Gość TryBabyTry
ale jestescie pojeby dziwki szmaty !!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
xXMagdalenaXx NIE O TO MI CHODZI ! mogl by chu.j nie przychodzic do mnie i nie wtracac sie w moje zycie i wgl sie na jego temat nie wypowaidal to mu to powiedz, po co ci opinia o nim od obcych osob?

Gość xXMagdalenaXx
powiedzialabym ale podejrzewam ze tym samym odroci sie ode mnie przyjacoilka

Gość ixyyyyyyyyyyy
no to sie zdecyduj

Gość powiem ci szczerze że
bardzo dziwna to dla mnie sytuacja że twoja przyjaciółka przychodząc porozmawiać o twoich prywatnych sprawach zabiera ze sobą chłopaka. Powinnaś z nią o tym porozmawiać i jej to wypomnieć, a z tym jej chłopakiem który jest dla ciebie obcy w ogóle nie powinnaś była podejmować rozmowy na temat twoich prywatnych spraw. Mało to głupków udzielających rad którzy myślą ze pozjadali wszystkie rozumy ? Znam ten typ. Dużo jest takich i trzeba ich traktować jak powietrze.