Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuuula33

starania o dzidziusia Lodz

Polecane posty

Postanowilam zalozyc nowy post odnosnie dziewczyn starajacych sie zajsc w ciaze LOdzi, u mnie to prawie juz 5 lat i praktycznie dopiero teraz trafilam na lekarza ktory stara sie wyszukac u mnie przyczyny a nie poprostu mnie stymuluje bez jakiejkolwiek wiedzy na temat mojego zdrowia, szukam dziewczyn ktore mialy problemy z endometrioza pozniej z ho9rmonami i trafily na dobrych lekarzy w Lodzi.:-)

ja mialam problem z prolaktyna, teststeronem i dhea-s. teraz mam prawie 5-miesiecznego synka. chodzialm do dr salaty.

jej ale sie ciesze , chyba wlasnie po to byl ten moj post, ciesze sie bardzo ze ci sie udalo. a powiedz czy dlugo sie leczylas? a prucz hormonow mialas jakies jeszcze komplikacje z czymkolwiek ? dr z salve????

zaszlam w 6 cyklu calkiem naturalnie, wczesniej stymulacja tylko 3 miesieczna yasminem na pobudzenie owulacji. wczesniej bralam spironal, duphaston i bromergon. dr salata jest w multimedzie na kopernika. poczytaj o nim w internecie. co prawda jest gburem i trzeba miec stalowe nerwy na jego zarty ale jest swietnym specjalista. a partner sie badal??

tak badal sie u niego niby ok , ale tez lekarze mowia raz tak raz tak, lekarz od nasienia powiedzial ze wyniki sa ok. ginekolodzy mowia ze mogloby byc lepiej wiec tez nie wiadomo. a na podwyzszony progesteron i to dheas bralas cos?

nic nie bralam, udalo sie zajsc z podwyzszonymi. ja mialam zloty srodek na zaciazenie. pierwsze miesiace mialam ogromne parcie i nic... we wrzesniu postanowilam ze uporam sie z bakteria w zoladku,, przeszlam kuracje antybiotykowa wiec odpuscilam starania na wszelki wypadek, ale jednak zaszlam ;];];]

w salve ylam trakcie ciazy, jeden z ich lekarzy prowadzil mi ciaze i jestem baaardzo rozczarowana.