Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd23

Dlaczego to zawsze kochanka jest tą złą? Ja jestem kochanka i nie mogę sie

Polecane posty

Gość dd23

pogodzić z tym jak niektórzy mnie traktują... Mam teraz faceta, jest w trakcie rozwodu...ta kobieta bez honoru - jego (jeszcze) "zona" dzwonila do mnie, przychodzila z dziecmi, itd...a przeciez ja go nie trzymalam za nogi aby zostal ze mna....to byl jego swiadomy wybor....jezeli laski nie umieja faceta utrzymac przy sobie, to czemu my "kochanki" mamy byc oskarzane?!

Gość dd23
Gdyby żona mu ciągnęła tak mocno jak ja to by od niej nie odszedł

Dlatego ze ludzie są zazwyczaj nieco ograniczeni umyslowo. Tzn większosc szarych ludzi. I nie wpadnie im do głowy że skoro facet postanawia rowniez odejsc, to nikt go na sile nie ciągnie. Wiekszosc ludzi jest glupia :/

Gość IwonaZabrze
jesteś suką jakich wielu,nie było innych facetów szmaciaro ,brać sie za żonatego z dziecmi, takie suki jak ty na stos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jhbjsd
Kobieto nie buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu. Nie chce cie obrazac, ale u mnie szacunku nie masz.

Gość zawiedziony1410
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia załóż ten sam temat jak zostawi Ciebie dla innej (a skoro już raz to zrobił to jest większa szansa na powtórkę) to będziesz bardziej przekonywująca.

Gość jhbjsd
nazywacie glupimi ludzmi ktorzy nazywaja kurestwo po imieniu, jesli twoj kurwiarz ma Koscielny to tamta kobieta zawsze bedzie jego "zona", a rozwod cywilny to tylko nic nie znaczacy papier.

Gość zawiedziony1410
co nie zmienia faktu, że się z tobą zgadzam, ale jestem pewny że nie napisałabyś tego będąc na jej miejscu. Więc nie wiem dlaczego się dziwisz, nie ma nic dziwnego w takim zachowaniu.

Gość jhbjsd
powtorzysz los tej kobiety, predzej czy pozniej.

Gość zawiedziony1410
@jhbjsd ślub kościelny to przysięga przed wyimaginowanym przyjacielem, papier jest więcej wart

Gość jhbjsd
papierem to sobie mozesz tylek wytrzec! Tylko slub Koscielny sie liczy i to jest prawdziwy slub, a nie przed urzedniekiem. Gdybym miala brac slub w urzedzie tylko to wcale wole nie brac, smiech na sali taki slub cywilny. Jest jeden Bóg i przed nim slub jest ważny!

Gość jhbjsd
Buraku cywilny to nie slub! Zapamietaj sobie!

Gość jhbjsd
cywilny slub jest dla kurwiarzy ktorzy biora sluby po kilka razy, bo wiadomo ze w Koscielnym nie uda im sie to.

Gość zrozumiesz żonę wtedy
jak ciebie zostawi dla innej bo dla niego wartości nie ma a dupa ładniejsza i młodsza od ciebie zawsze się znajdzie :D prowokatorko:P

Gość ZEEEEEEEEEEEEEEEEeeee
jhb.dziwko.JA JESTEM NIE WIERZACY I W KOSCIELE KURWO SLUBU NIE ZAMIERZAM BRAC A TY POLSKA SZMATO DLA MNIE MOZESZ ZE SWOIM UKOCHANYM NAWET NA KOLANACH DO WATYKANU ZAPIERDALAC.JA NIGDY NIE ZDRADZILEM SWOJEJ PARTNERKI I NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIC A TWOJ PRZYSZLY MAZ PRZYSIEGAJACY W KOSCIELE PEWNIE DZIWKE BEDZIE RUCHAL JUZ NA KAWALERSKIM WIEC NIE PIERDOL FARMAZONOW SUCZO

do tego tematu polecam film plac zbawiciela. zawsze znajdzie sie taka cipa co wejdzie i rozpierdoli wszystko. jak mozna tym bardziej wiedzac ze sa dzieci. baba sobie poradzi ale z dziecmi jest skonczona. a ty z tym hujem bedziesz sobie po teneryfach jezdzic bo obowiazku zero. gdybym byla na miejscu tej zony to bym poszla i cie najzwyczajniej w swiecie rozkurwila

Gość do autorki ja dopisze
".ta kobieta bez honoru - jego (jeszcze) "zona" dzwonila do mnie, przychodzila z dziecmi, itd.." Tak ci się tylko pozornie wydaje że to kobieta bez honoru. W rzeczywistości to ty nie masz godności za grosz