Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snookilicious

Jestesmy 4 lata ze soba i czekamy z sexem do slubu za...1 rok i 10 miesięcy :)

Polecane posty

Gość ciekawa agatka
Ma facet małego robaczka i się cyka pokazać... A co znaczą te słowa??

Gość ciekawa agatka
fisting,doging,pissing ?????????????

Nie rozumiem tutaj czegoś. Jak zdrowy facet może wytrzymać 4 lata bez seksu z ukochaną? Nie pociągasz go chyba. Powiem Ci jedno - seks jest ważny. Można wierzyć i kochać. Ja spałam z mężem przed ślubem - wiedziałam,że to ten jedyny i nie obawiałam się. A Ty piszesz o "seksie z byle kim". Coś z Wami nie tak - brak pociągu, powstrzymywanie od seksu - to chore.

Gość ciekawa agatka
Może facio lubi chłopców?

Ja to nie rozumiem po co to czekanie z seksem do ślubu??? A potem rozwody bo się nie dopasowali. Nie jestem za "puszczaniem się i testowaniem" ale jak już wiadomo,że to ten jedyny to po co tak rygorystycznie się traktować? Nie wiem dla mnie to niemożliwe by FACET CZEKAŁ 4 LATA. Albo ją zdradza na boku albo jest impotentem albo ona go nie pociąga.

Gość piłeczka7890
ambasadorka ciepła - wydaje mi się że facet ma dwie twarze. Mówi jej jaka jest kochana, że poczekają, a z drugiej ma jakieś na boku albo z kumplami baluje na imprezach. Nie znam faceta który by tak czekał.

Gość ciekawa agatka
fisting,doging,pissing ??? Co to jest?

Dorośli ludzie mają potrzeby seksualne - nie ma się co oszukiwać,że jest inaczej. Jakoś napięcie trzeba rozładować. Jak dla mnie nie ma sesu czekanie z seksem do ślubu. To tak jakby nie chcieć czegoś wiedzieć o partnerze przed ślubem. Ci co się kochają chcą wiedzieć o sobie wszystko. Czy pasują do siebie w KAŻDEJ dziedzinie. Nie rozumiem po co takie niespodzianki. Kiedyś nawet dyskutowałam z księdzem na ten temat i przyznał mi rację. Bo to logiczne jest przecież. Po co potem traktować seks jako przyczynę rozpadu małżeństwa. Seks z ukochanym - TAK. Puszczanie na prawo i lewo - NIE. To chyba proste?

Gość Do snnokilicious
Weź się nie przejmuje tym głupim gadaniem...dla nich miłość to tylko seks nic więcej...jest uprawiają seks to znaczy że się kochają...to nie jest miłość tylko pożądanie...szkoda że nie znają czym naprawde jest miłość...autorko chyba myślimy tak samo i mysl tak dalej...świat ludzie się zmienili... Dogranie się w lozku hahaha tak tak trzeba się sprawdzić wypróbować i co później jesli z tej próby pocznie się dziecko...właśnie widać te próby po brzuchach nastolatek....

Gość piłeczka7890
Uprawia się seks z głową. Nawet jeśli się pocznie to dziecko to co wtedy? Poza tym tutaj jest mowa o seksie z ukochaną osobą więc chyba z dzidziusiem nie byłoby problemu co?

Gość cMDD
A ja Wam powiem, że wystarczyłoby żeby ta dziewczyna przejrzała historię przeglądanych przez niego stron w Interencie i byłoby już po związku, taki to niby szlachetny związek bez seksu. A wystarczyłoby mu kompa przejrzeć i byłby koniec,

Gość pewnie spotykają się od
podstawówki i mają po kilkanaście lat. Stąd to czekanie jeszcze półtora roku, żeby pełnoletni byli. W to mogę uwierzyć. Bo jeśli dorośli ludzie czekają 5 lat na seks, to jakieś zaburzenia mają albo hormonalne albo psychiczne :)

Miłość to seks?! Miłość między partnerami to RÓWNIEŻ porządanie! Jak mozna mówić o miłości bez pożądania?Kochasz ale nie chcesz z nim seksu?? BZDURY! Zaczniesz współżyć to się przekonasz jakie znaczenie ma seks. Jakieś problemy i wszystko się sypie.

Gość Vampirza Królofa.
Widać że większością z was rządzi chuć i swędzenie między nogami :-O Nie rozumiecie czym jest miłość obrzydliwe babole :-O

Dla niektórych widze są tylko dwie opcje - albo brak całkowity seksu albo puszczanie się. A może być coś pośredniego - seks TYLKO z ukochaną osobą. i nie widze w tym nic złego. W miłości nic złego nie ma. Jeśli ktoś widzi to inaczej to ma problem. i zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Brak seksu od paru lat to jakieś zaburzenia hormonalne albo psychiczne.

Gość smutn0 mi
Ty dziwko :-O

Właśnie wiemy czym jest PRAWDZIWA miłość. Nie ta platoniczna - na odległość:D Miłość to również seks. Jeśli ktoś uważa inaczej to ma jakiś problem ze sobą i postrzeganiem partnerstwa.

Gość piłeczka7890
Tak, ale miłość to nie tylko czułe patrzenie sobie w oczka, gładzenie po rączce, chodzenie za partnerem krok w krok, to jest też pożądanie. Jeżeli Twój facet autorko ani razu nie robił do Ciebie jakiś podchodów i czekał cierpliwie bo Ty tak sobie zapragnęłaś z uwagi na to że zamierzasz przeżyć najcudowniejszą noc poślubną, w co wątpię...to coś jest z nim nie tak albo kogoś ma.

Gość ona zamyślona
Miłość do tej jedynej, bliskiej sercu osoby-łączy się nierozerwalnie z miłością cielesną (lub seksem-jak kto woli). Dopełniają się i umacniają. Sama miłość duchowa łączyć może(i powinna) z wieloma osobami-Bogiem, rodzicami, dziećmi...

Gość cMDD
ambasadorka zgadzam się z Tobą, bo ja doświadczam takiej cudownej miłości z moim ukochanym od 3 lat i kochamy się bardzo i jesteśmy bardzo szczęśliwi, ale do tego kochamy się 2 razy dziennie. Nie wyobrażam sobie nie móc dotykać i pieścić swojego ukochanego, on mysli tak samo. Kochamy się z miłości właśnie.

Gość pewnie spotykają się od
są też tak zwane "białe małżeństwa" aseksualne, które w ogóle seksu nie uprawiają, ale nikt mi nie powie że to norma.. Tak czy inaczej albo autorka jest bardzo nieletnia, albo faktycznie od normy odstaje :)

Gość dnrl
A ja myślę, że to jest prowokacja:D Widać to po sposobie w jaki autorka pisze i po tym jak się zapiera, jest niemiła i atakuje forumowiczów. Niepotrzebnie się napinacie, jak jej już dawno nie ma na wątku albo się zbija przed kompem;)

Gość stary gorol
A ja myślę, że autorka to stara zasuszona cnota, która cieszy się, że dorwała faceta. Ten zaś- sam nie chce mieć rogów więc chce się ożenić z taką chodzącą dewotką...Wierność to dla niej świętość, rozwodu nie dopuszcza do myśli...Facet przy takiej to będzie miał klawe życie! :D

Gość to i ja dodam swoje 3 grosze
a ja myślę, że autorka to głupia pizda i tyle, chce chyba zrobić na złość tym, które śpią ze swoimi facetami, jak to norma, nie wie tylko, że sama się pogrąża :)bo sex to bardzo ważna kwestia w związku, najpierw trzeba sprawdzić jaki facet czy kobieta jest w łóżku a potem gdy wszystko jest cacy niech biorą ten swój ślub..

Gość autorka po prostu
zazdrości dziewczynom "normalnego" fajnego życia z mężem i dlatego twierdzi że jej życie jest ciekawsze. Własnego faceta traktuje jak byle kogo, bo przecież takiemu "się nie daje", a facet albo gej, albo ma inną na boku, a ta głupia cipa mu wierzy.

Gość mentaI cut
po 4 latach to już nawet miłości nie ma. ale swoją drogą nie wiem czemu jeździcie tak po autorce

Gość nie jeździmy - szukamy przyczy
ny takiego spojrzenia na seks. Bo jeśli są nieletni to zrozumiałe. Jesli dorośli to coś szwankuje. Albo hormony albo psyche, bo ktoś im ten seks obrzydził.. może złe rodzinne przykłady i seks traktowany wyłącznie do prokreacji a poza nią - to szatańska chuć :)

Gość hjghj
haha, naiwna dupa mysli,ze narzeczony czeka na jej motylka. haha.napewno zabawia sie na boku, nie badz glupia

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Dziewczyny, jeśli ktoś idzie do ślubu w białej sukni przed ołtarz, ale nie jest 'czysty' to mówicie, że to zakłamanie, że to wszystko robią dla otoczki i tak dalej, a znowu jak ktoś mówi, że seks dopiero po ślubie to się bulwersujecie, że niedopasowanie seksualne i cała reszta. :P Oczywiście nie mówię o wszystkich.