Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snookilicious

Jestesmy 4 lata ze soba i czekamy z sexem do slubu za...1 rok i 10 miesięcy :)

Polecane posty

Gość snookilicious

A ja na dodatek jestem dziewicą :) Widać można :)

Gość snookilicious
moj wybranek jeszcze nie wiem że mam cipke motylka bo jej jeszcze nie widział :) mam nadzieje ze po ślubie mu sie spodoba bo juz nie bedzie miał odwrotu !

Gość ixyyyyyyyyyyy
mozna, tylko po co czekac?

Gość eece
Ja chodziłem 5 lat.. Tylko po tych 5 latach się rozstaliśmy.

Gość snookilicious
usmialam sie a co jak jest impotentem ? TO W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE WYWŁOKO JA SWOJEGO FACETA NIE ZOSTAWIĘ!

Gość piłeczka7890
:) ciekawe, no cóż podziwiam że tyle już wytrwaliście. Jeżeli chodzi o niego to bym się zastanawiała czy sobie też tak czeka, nie myślałaś czy może ma kogoś na boku?

Gość snookilicious
już niemogę sie doczekać ślubu , a po nim zaczynamy ostry sex, fisting, głębokie gardło , doging i pissing :D bede taka szczęśliwa

Gość ixyyyyyyyyyyy
snookilicious już niemogę sie doczekać ślubu , a po nim zaczynamy ostry sex, fisting, głębokie gardło , doging i pissing bede taka szczęśliwa a po slubie on ci powie, ze skoro tyle czekaliscie to mozecie jeszcze poczekac :D co za glupota - brac slub tylko po to by uprawiac seks

snookilicious "TO W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE WYWŁOKO JA SWOJEGO FACETA NIE ZOSTAWIĘ|" Ależ masz poziom uuhu !! Zyczę szczęscia i powodzenia w poznawaniu siebie po ślubie i po podpisaniu papierow. Jakie to religijne.

Gość czujcie sie
jak po4 latach twoj facet nie ruszal cie to pewne ma cosna boku a ty sie podniecasz ze masz fajnego przyszlego meza...zal...a tak swoja droga ty widziala jego przyrodzenie??? moze po slubie okaze sie ze ma pryszcza na zoledziu

Gość to jest żałosne
żal mi ciebie i narzeczonego

Gość czekasz z tym do
ślubu i myślisz, że co? Do nieba za to pójdziesz, nie będziesz miała grzechu czy będziesz w czymś lepsza od innych, bo nie rozumiem? Bierzesz ślub kościelny i taka jesteś święta, a ciekawe co będzie jak się będziesz rozwodzić hehehe Skąd to średniowieczne podejście do życia u Ciebie? Dalej się lódź, że seks po ślubie jest inny niż przed...

Gość snookilicious
Ja w przeciwienstwie od was jestem moralna, nie dawałam i nie daję byle komu :) Rozwodzic się nie mamy zamiaru :) To że wy tkwicie w chorych związkach, zdradzacie się na prawo i lewo, itd... nie znaczy że inni maja tak samo :)

Gość jesteś głupia jak but
tez mi cie żal

Gość piłeczka7890
Dlaczego zakładasz że się nie rozwiedziecie? Masz pewność? Uważasz że Twój facet jest taki święty? Nad tym bym się zastanawiała. Może napisz jeszcze że to prawiczek, wtedy może z tym czekaniem do ślubu bym się zgodziła ale jeżeli już obracał jakąś dziewczyne to łudzisz się z tą jego szlachetnością.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko widac ze jestes młoda i mało wiesz o zyciu, sex to bardzo ważna czesc zwiuazku i jesli po slubie okaze sie ze jest zle wam w łózku to bedzie wam zle w zyciu, albo Ty albo Twój facet zaczniecie szukac udanego sexu na boku. Nie zapieraj sie ze bedzie inaczej bo nie masz pojecia jak bedzie i nie masz pojecia czy kiedys sie nie rozwiedziesz

Gość stary gorol
Przecież tej świętej krowie nie przyzna się, że obracał...:D

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale skoro jestescie tacy siebie pewni to po co czekacie do slubu?

Gość snookilicious
"Dlaczego zakładasz że się nie rozwiedziecie? " - a co to za związek jak się zakłada rozwód, zdradę, itd...sorry siostro ale masz nie po kolei w głowie :-O

Gość ciekawa agatka
fisting,doging,pissing Co to jest????

Gość piłeczka7890
Ja?? To Ty pokazujesz obraz nędzy i rozpaczy przedstawiając jakiś średniowieczny związek. Zobaczymy cz ten Twój goguś taki święty jest. Jesteś ślepa i głupia i kompletnie nie masz pojęcia o facetach.

Gość natalenka91
jak nie dajesz byle komu? To fajnie jesli uwazasz ze Twoj chlopak jest byle kim ;) W sumie nic nie mam do seksu po slubie ale po co brac kota w worku nie zawsze ludzie dopasowuja sie seksualnie i to normalne. Potem jest frustracja i rozwody.Takze nie badz taka pewna siebie bo mozesz sie baaaardzo zawiesc. Ps nie wiem czy facet wytrzymuje 4 lata bez seksu ze swoja kobbieta.. Watpie..

Gość stary gorol
Dajcie dziołsze spokój...Już se pewnie szykuje na noc poślubną koszulę nocną z dziurą z przodu...:D

Gość snookilicious
Widać że większość z was to furiatki i śmieci. Nie mam zamiaru rozmawiać z takim motłochem 🖐️

Gość ixyyyyyyyyyyy
idz pogadaj z facetem

Gość BeyonceKnowlesssssss
nikt biorac slub nie zakłada rozwodu,zdrady itd ale takie jest zycie, a facet który nie chce sie bzykac to albo totalna cipa który bedzie beznadziejny w łózku albo gej który sie ukrywa

Gość stary gorol
No, pewnie. Znajdź se jakieś bardziej zbożne forum...:d

Gość ixyyyyyyyyyyy
zapytaj faceta co robi sam wieczorem :D bo moze seksu nie uprawia, ale inne rzeczy tak i co wtedy, jak go seks nie bedzie pociagal?

Gość tu i teraz ja
WSPÓŁCZUJĘ AUTORKO. Zdrowy normalny facet nie jest w stanie oprzeć się tyle czasu wymarzonej kobiecie. to niemożliwe. Zatem nie podobasz mu się aż tak bardzo, nie pociągasz go - a to nie wróży dobrego seksu. Ja jestem wierząca, nie puszczałam się ale przyciąganie miedzy mną a narzeczonym było zbyt silne byśmy mogli się powstrzymać. To normalne!