Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdasdjaskd

jak jesc slonecznik prazony???? OBIERAC??

Polecane posty

Gość hdasdjaskd

z sola i przyprawami> to sie je ze skóra czy obeira

Gość babsztylu
co to były za perfumy ?

Gość babsztylu
aha, nie znalazłam już tego tematu ja tez tego właśnie zapachu używam, jestem z niego bardzo zadowolona, pasuje do mnie jak ulał

na mnie nie jest w ogóle trwały.. może faktycznie była to podróbka? sama nie wiem :( próbka i roletka pachniały cudownie! a perfumy jakiś dziwne i nietrwałe :( a miałaś do czynienia z avon outspoken? bo próbka mi się podobała, ale boję się, że znowu będą nietrwałe

Gość babsztylu
nie, nie miałam jeszcze spróbuj się przespać z incandesence, być może się "dopracujecie", to tylko toaletowa chyba więc nie można za wiele wymagać co do trwałości, ja ten zapach kupuje regularnie i jedna z butelek też mi się kiedyś wydawała podejrzana i z innym zapachem, reklamowałam ją, oczywiście w avonie mnie spuścili na drzewo, po jakimś czasie uznałam ze to jednak mój stary zapach i go zużyłam :P w ciągu dnia poprawiam kilkakrotnie aplikację, nie raz gonili za mną faceci, mówiąc że pięknie pachnę, w pracy używam tego zapachu z umiarem bo wzbudza zbyt duże zainteresowanie, jeszcze się go nie pozbywaj

Gość babsztylu
aha, no i spryskuję nim także ciuchy, włosy, niedługo przyjdzie pora aby oblać tym zapachem wszystkie kurtki od środka, wszystkie szaliki :P pryskam też wnętrze torebki