Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mugiwara

pomocy! problem z kotem

Polecane posty

Niedawno dostałam 4-miesięczną kotkę. Po ok. tygodniu zaczęłam zabierać ja codziennie na pole. Ostatnimi czasy ciągle miauczała pod drzwiami i domagała się wyjścia, dlatego też wczoraj wypuściłam ją samą na podwórko - cały czas chodziła w jego obrębie, ewentualnie wchodziła do kapusty sąsiada - za każdym razem jednak wracała jak ją zawołałam. Wczoraj znowu domagała się wypuszczenia i tak też rano zrobiłam. Minęła już doba, a ona jeszcze nie wróciła, nigdy nie była tak długo sama, objechałam okolice na rowerze, ale nigdzie jej nie było. Czy sądzicie że wróci jeszcze do domu? Była śliczna, bardzo się do niej przywiązałam Wiem, że wczoraj też o to pytałam, ale kompletnie nie wiem co mam zrobić, to mój pierwszy zwierzak:

Gość pewnie dlatego ze to provo
moze wroci

Gość kotwicą w plecy
bo dzieci sie pilnuje , dzwonie na opieke sepoleeczna ci go odbierze

Gość o rany julek
jak wypuszczasz kota samego to zawsze jest ryzyko, ze cos mu sie stanie (samochody, zli ludzie) powoli sie przyzwyczajaj ze juz nie wroci...

Gość anna678
kota doby nie ma a Ty nie chodzisz i nie wołasz? wywieś ogłoszenie jak najszybciej, a następnym razem (o ile jakiś będzie...) nie zwlekaj z rozpoczęciem poszukiwań.