Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzjurka

exilis czy plastyka?

Polecane posty

Gość madzjurka

witam, mam 4 tygodnie do zaplanowanego zabiegu plastyki ud, no i ostatnimi dniami dowiedziałam się od znajomego o exilisie. znajomy przekonuje mnie, że jest to lepsza i tańsza opcja zażegnania mojego odwiecznego problemu. dodaje ten temat po to byście mi doradziły. czy jest wśród was ktoś, kto zrobił sobie plastykę i wolałby jednak zabieg exilis? czy może odwrotnie? proszę o poradę, podpowiedź, opinie. z góry dziękuję!! :) Magda

Gość nie działa
exilis u mnie nie zadziałał, szkoda na to pieniędzy! lekarz próbował mi wmówić ze widzi różnice szkoda ze ja je nie mogę zobaczyć :( Kasa wywalona w błoto :/

Gość Maja Chwiałkowska
Hej, chcesz zobaczyć na czym polega exilis? nie sugeruj się tym co piszą inni. reprezentuję Klinikę Medycyny Estetycznej FENIX MED w Gnieźnie, w której używamy systemu Exilis. Nasza strona www.fenixmed.pl choć jeszcze w trakcie zmian i nie zupełnie ukończona pozwoli Wam zapoznać się z naszą ofertą. Ale nie sugeruj się cennikiem ponieważ w ramach jesiennej oferty mam do zaoferowania w tym momencie DARMOWE indywidualne konsultacje w naszej Klinice w Gnieźnie oraz świetne ceny na Exillisa!! Układamy tez indywidualne plany zabiegowe podczas konsultacji. Piszcie do mnie dziewczyny!! m.chwialkowska@fenixmed.pl