Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANDZELINAAAAAAAA

Jak go przy sobie zatrzymac?

Polecane posty

Gość ANDZELINAAAAAAAA

Jak postępować z facetami? w sensie jak ich traktowac zeby zatrzymac przy sobie? Chcialabym zeby tym razem sie udalo mam za soba juz kilka nie udanych zwiazkow.

Gość falling star from
ja wiem :) ale nie powiem :) na mój temat nikt nie odpowiedzial, tez nie bede udzielała darmowych porad.zresztą każda kobieta chciala by to wiedziec

Gość julitaaaaaaaaaaaa
jak trafisz na odpowiedniego to nie będziesz musiała robić ewolucji na trapezie żeby go zatrzymać, robienie czegoś wbrew sobie, albo udawanie że jest się innym niż jest wcześniej czy później kończy się jednak katastrofą

Gość ANDZELINAAAAAAAA
Nie chodzi mi o udawanie ale o drobne porady. ;/ poznalam naprawde fajnego faceta i nie chcialabym zeby to tez okazalo sie kleska ;/

Gość z góry skazana na porazke
juz jestes skazana na porazke ;)

Gość lasencja... :*
musisz byc: mądra, piękna , inteligętna, zadbana , sprzątać , gotować a reszta nie ma żadnego znaczenia, napewno zostanie :D

Gość ANDZELINAAAAAAAA
uwazamze wszystkiego mozna sie nauczyc ;\ nikt nie rodzi sie geniuszem i podejscie do mezczyzn tez mozna zmienic ;D

Gość ANDZELINAAAAAAAA
Ja mam gotowac sprzatac a on ma siedziec na kanapie z piwem i gazeta w reku? dziekuje.

jeśli facet nie bedzie nic do ciebie czuł albo po czasie zdecyduje że to jednak nie ty jesteś t JEDYNĄ- TO NAWET JAKBYŚ BYŁA NAJPIĘKNIEJSZA I NIEWIADOMO JAK STARAŁA SIE GO ZATRZYMAĆ TO I TAK TEGO NIE ZROBISZ...najważniejsze to dobrze sie poznać a z czasem wyjdzie czy pasujecie do siebie.. przede wszystkim nie udawaj kogoś kim nie jesteś.. nie mów że umiesz świetnie gotować a za pare lat jakby przyszło do wspólnego mieszkania to okaże sie że jajecznicy nie usmażysz... Bądz sob a... i jeśli bedziecie to coś czuli do siebie to i tak bedziecie razem:)

Gość ANDZELINAAAAAAAA
wczesniej moje zwiazki rozpadaly sie chyba z mojej wnikliwosci

Gość jakbyś miała
odrobinę oleju w głowie to domyśliłabyś się, że skoro związki rozpadały się z twojej winy to w następnym nie możesz dopuścić do takiego samego zachowania. I nie szukaj na siłę.

tzn? kontrolowałąs faceta? czasem kiedy masz przeczucie ze coś jest nie tak to reaguj.. ja pamiętam swoja pierwsza miłość... wiedziałam ze coś nie tak ale kochałam.. w końcu kiedy po raz kolejny przyjechał o 3 godziny spóźniony do mnie to czułam ze kreci.. no tak ponoć był u kolegi... ale korciło mnie aby zajrzeć w jego telefon.. poszedł do łazienki i zajrzałam a tam smsy od monisi.. dziekuje kochanie za miłe popołudnie szkoda ze tak krótko .. i inne smski.. jak wyszedł z łazienki i zobaczył mnie z telefonem w reku już wiedział o co chodzi.. tłumaczeń nie było... dostał liścia w twarz i za drzwi...... wiec jeśli bedziesczuła ze facet jest z tobą nieszczery to reaguj.. ale nie bądz natrętna... jeśli bedzie z tobą szczery to nie bedziesz miała podstaw do kontroli..

Gość sarna s
Jedna rada Nie staraj się za bardzo, daj jemu szanse się starać o ciebie

Gość jggfdhjh
Caly sekret to zadbana i chetna pochwa

Gość ANDZELINAAAAAAAA
Czasem zachowuje się jak mama :( jejku i normalnie tak mi wstyd. :/ Jesteśmy razem już sporo, ale też troszeczkę już napsułam swoim zachowaniem i chciałabym to zmienić zanim będzie za późno. Dodam, że mój pierwszy facet mnie oszukiwał i to się odbiło, aż do teraz.

Gość ANDZELINAAAAAAAA
Nawet i jak pochwa będzie chętna to po pewnym czasie potraficie kopnąć w pupę.