Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyyda19

Polak z cudzoziemką...czy słyszeliście o takim przypadku?

Polecane posty

Gość dyyda19

Czy znacie jakiś przypadek małżeństwa Polaka z kobietą pochodzącą z innego kraju? Jeśli tak, to opiszcie. Ogólnie to często słyszę o małżeństwach Polek z cudzoziemcami, a jakoś dziwne że niewiele słychać o parach typu Polak+Cudzoziemka.

Gość 8h88h88h
chyba z rumunką z pod biedronki

Gość posdodsosdoosdods
pewnien polak zwiazal sie z sama Elzbieta, krolowa wielkiej brytanii! to bylo jjakos z 1000lat temu ;)

Gość mediamarket
ja znam z opowiesci, czyli nie osobiscie Polak i Japonka

Gość Monikaczka
Erm... Moj kuzyn ma za zone cudzoziemke i bardzo sobie ich malezenstwo i ja jako zone chwali. Ona jego jako meza juz nie tak bardzo. Ale moj kuzyn to chyba jakis wyjatek, bo Polscy mezczyzni nie sa jakos szczegolnie popularni wsrod cudzoziemek. Mieszkam poza Polska i slysze wiecej niepochlebnych opinii (leniwi, niezaradni, niemescy, brak poczucia humoru, zle ubrani itd) od kolezanek nie-Polek, ale to na prawde zalezy od mezczyzn. Niektorzy sa nawet sympatyczni, ale nie chcialabym Polaka za meza mimo ze wychowalam sie w Polsce. Wiekszosc tych ktorych znam o ile mili i nawet ciekawi, maja kompletnie inne poglady na zycie i role kobiety w domu niz ja.

ja znam. W rodzinie mam. Polak zwiazał się z Chinką. Maja 2 pieknych dzieci, mieszkają w Belgii. Układa im się kompletnie normalnie i wychowują dzieci rowniez normalnie...

Gość dyyda19
smierc - a jakim oni są wieku? Pytam z ciekawości.

Gość prawda oo polskich mężczyznach
na Polaka tylko ze wschodu babki lecą chinki, wietnamki, ruskie i ukrainki! murzynka nie wezmie polaka bo jest slaby i małego ma pindola brytyjka nie wezmie bo polak słaby w łozku, pijak, warchoł, angielskiego nie umie niemka nie wezmie bo polak to niezdara i fajtłapa a turczynka nie wezmie bo moze miec ladniejszego to samo hiszpanka i francuzka wolą jebakę z poludnia. Polacy są do niczego. Natomiast Polki to towar eskportowy z nich możemy byc dumne :)

Gość aqsliko09
moj ojcec polak , matka rumunka, malzenstwo od 37lat:) moja siorka polka maz irlandczy ja polka maz perso-grek:)

Gość Albrecht 41
Ja Polak ona Wloszka. Jestesmy razem od 8 lat i nie moge narzekac. Zyjemy we Wloszech. Ja pracuje ona wychowuje dziecko. Jest ok.

Gość ?? ? ?? ?
tata Polak a mama Czeszka

Gość prowdeeeeeeeeeeeeeef
moj brat mial rosjanke kiedys ale sie rozeszli znam pol wlocha pol polaka co mial wloszke

Gość Nie jestem polka
Moj maz polak nie:)))) zyje nam sie dobrze,mamy 3 dzieci mieszkamy w pl

Gość dziaddek
glupoty gadacie zalezy od czlowieka Polacy nie sa wcale jacys gorsi jak ktos w miare zna jezyk i sie ogarnia w temacie to dlaczego nie znam sporo Polakow z cudzoziemkami bo mieszkam zzagranica

Nigdy nie słyszałam o zwykłym szaraczku wiążącym sie z kobieta zza granicy. Od każdego znajomego słyszałam, ze na zony to tylko Polki. I żaden nie umiał odpowiedzieć czemu. A mi sie zdaje, ze kobiety na zachodzie nie dają sie zapraszać do kuchni, nie są sprzątaczkami swoich mężów. Tu panowie Polacy sie burza, kiedy kobieta chce robic karierę, bo w domu nie ma ugotowanie, ani posprzatane.

Gość mistress9
nie wiele jest taki par, co mnie jakos nie dziwi biorac pod uwage jacy polacy wyjezdzaja do pracy na zachodzie: bez znajomosci jezyka, bez wyksztalcenia, malo inteligentni, pijacy, palacy, zle ubrani, wulgarni, prymitywny. nie wszyscy tacy sa, ale tak z 85-90% emigrantow. ja osobiscie znam kilka par polak - cudzoziemka: polak (pochodzenia armenskiego) z kenijka - bardzo ladna z reszta polak - francuzka x 4 polak - indonezyjka polak - angielka polak - hiszpanka

Gość kreszczet
znam takie dwa przypadki : polak plus białorusinka i polak plus ukrainka

Gość bo ja zwarjowalemmm
wiadomo watpie zeby jakas poleciala na mariana w wasach co nie umie mowic nawet po polsku prawidlowo ahaha ale som przeciez fajne chopaki typu maciej szczesny

Gość Wiekszosc Polakow nie ma to
szans ze wzgledu na wyglad albo wola zadawac sie z Polkami.

Gość Albrecht 41
Moge szczerze przyznac ze mnie sie udalo. Na pewno wyglad i prezencja ma duze znaczenie. Dla mojej kobiety kolosalne znaczenie ma fakt ze jestem staly w uczuciach i lojalny. Wczesniej miala przykre doswiadczenia z wlochami. (zdrada). Generalnie rzecz biorac Polacy nie robia najlepszego wrazenia na wloszkach.

Zona naszego kolegi urodzila sie w Trinidad, wychowala w Kanadzie. Kolega polak. Mial wczesniej zone pochodzenia hiszpanskiego. Obydwie poznal w Stanach. Moj inny kolega ozenil sie z ukrainka. Poznal ja w Polsce, razem wyjechali do Anglii. Jeszcze jeden kolega ma azjatke ale kurcze nie wiem dokladnie jakie sa jej korzenie, urodzila sie w US. W sumie jak bym dluzej pomyslala to wiecej znam takich par :)

Gość ulalalalalalalaaaaa
znajomy męża ma żonę Włoszkę

Gość hmmm76
Z powyższych postów wnioskuję że Polacy wyjeżdżający za granicę często są marginesem społecznym i cudzoziemki nie chcą takich. Może tak jest. U mnie w jeden sąsiad ma córkę zamężną z Austriakiem, a drugi ze Szwajcarem.

Gość alicja w krainie bez krainy
polak z angielka znam osobiscie..

Gość intributtyejko
znam Polaka, który ma żonę Czeszkę