Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawowamama

kawa w 7 miesiacu,mozna?

Polecane posty

Gość kawowamama

Jestem w 30tc,pracuje nadal,bo czuje sie swietnie,tylko ze ostatnio mam jakis spadek mocy,niczym na poczatku.wracam z pracy i zasypiam na stojaco. O 6 musze wstac,a klade sie o 22.czy jedna kawa z mlekiem po poludniu szkodzi?moj gin mowi,ze w ostatecznosci moge,ale zapomnialam spytac,jak wplywa ona na dziecko,a wizyta dopiero za 3 tygodnie.czy Wy pilyscie w ciazy kawe?

Gość mam dokładnie tak samo
i o ile na początku ciąży nie pozwalałam sobie nawet na małą kawkę, tak teraz (33tc) wypijam małą słaba z mlekiem by przetrwać dzień w pracy. Nie codziennie, ale 3 razy w tygodniu się zdarza.

Gość czekajac na rozum
na poczatku ciazy w ogole jej nie pilam (odrzucalo mnie)..od 5 miesiaca codziennie jedna mala czarna..w przeciwnym razei nie przezylabym dnia ;)

32tc. ja codziennie wypijam rano kawke z jednej lyzeczki z mleczkiem, niestety jak nie wypije mam okropny bol glowy.

Gość kawowamama
Czyli da sie przezyc.mam mnadzieje,ze to dziecku nie zaszkodzi,bo po prostu nie daje rady,a nie mam mozliwosci drzemki po pracy- brykajacy siedmiolatek,a maz wraca dopiero po 19:/

Gość naczelny minja w obu ciążach
piłam 2 dziennie bo inaczej nie funkcjonuję:) dzieciom nic nie jest. uważaj tylko jeśli masz tendencję do wypukiwania się magnezu- bo wtedy łatwo o skurcze- nie tylko łydek ale i brzucha