Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1997

Dlaczego mój tata tak robił?

Polecane posty

Gość kasia1997

Cześć, niedawno przyłapałam mojego ojca jak lizał mojej mamie podeszwe stopy, wygladało to tak że matka leżała na tapczanie i ogladała telewizje a tata lizał jej stope Jak mnie zauważył to przestał natychmiast. dlaczego on tak robił? Normalni ludzie tak nie robią, ;/ Nie jestem jakims dzieckiem mam 15 lat a rodzice 44 chyba ale pierwszy raz widziałam coś takiego ;/

Nie musisz wpadać w panikę,jeśli twój tata lubi damskie stopy to sprawia mu to przyjemność:)tzw.podofilia Szczerze to juz wyobrażam sobie jak zareagujesz jeśli nie daj Boże zobaczysz jak tata liże inną część ciała mamy:)Spoko poradzisz sobie z tym-powodzenia

Gość jiojhio
no tak ale ojciec...powinien być autorytet a w takiej sytuacji go zobaczyła hehe też bym nie chciała rodziców przyłapać w sytuacji intymnej i nic w tym dziwnego

Gość mikrelementy
Jak ci wiadomo z lekcji biologii na stopach wydziela się sól fizjologiczna i grzyby. Zlizując otzrymuje się do organizmu niezbędne mikroelementy.

Gość na raz może szystkich by
oj soli m trzeba:) krowom też sie kostke soli wiesza

Gość o rany julek
no co, tatuś jest foot fetyszysta, to bardzo czeste "zboczenie" i nic strasznego :-)