Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuly_i_kochajacy

nienawidze przeszlosci mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość chemiamozgu
Ja kiedyś byłam z facetem rozwodnikiem, który miał ciągłe pretensje o to, że ja przed nim byłam w rocznym związku i uprawiałam seks ze swoim partnerem:O Z tym, że ów facet miał spore kompleksy (nieracjonalnie, bo był nieziemsko inteligentny i bardzo przystojny w sensie obiektywnym). Cóz robić... Nie wytrzymałam tego i musieliśmy się rozstać.

Gość buquile
Dziewczyna umawiająca się notorycznie na seks przez internet, bez zapłaty. Nie znam takiej w realu. Kiepska historyjka.

Gość ale żałosny typ
nie pierdol bo to żałosne. Taki mentalny niedojebany prawik. Pełno takich śmieci na kafe :classic_cool:

Gość laura232321
tak tak, ciemnogrodzie. jesli pisane mi bylo umrzec na hiva to i ta umre ;) a to jest najlepszy chlopak na swiecie, nie kazdy zdradza - nie znasz go nie oceniaj. a co do wolnej reki to zazdosc i wypominanie sprawdzanie nie pomoze a czasem wlasnie popchnie, jak ktos ma zdradzic to i tak to zrobi

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile malo wiesz o zyciu @chemiamozgu ona byla w kilku stalych zwiazkach i o to nie czuje sie zazdrosny w**wia mnie tylko, ze w tamtym okresie byla tak latwo dostepna i nie szanowala sie

Gość jak ktoś przeruchał
10 lasek dla sportu to to jest świetna podstawa do oceny. NEGATYWNEJ. Ostatecznie wyjdzie na moje a ty jesteś typową zakochaną babą co nic nie widzi bo kochaaaaaaaa :classic_cool:

Gość chemiamozgu
Widać, że częściej trzeba używac także rozumu i brać pod uwagę różne możliwe scenariusze. Skoro tak łatwo uległa Tobie, to mogłes sądzić, że nie tylko Tobie. Nie przypuszczałeś, że się zakochasz... No własnie... Należy brac różne warianty pod uwagę, przemyśliwać wiele spraw itd. Ile masz lat? I ona?

Gość czuly_i_kochajacy
@chemiamozgu 30 lat, ona jest starsza no wlasnie, warto sie szanowac, bo przyszlosc bywa zaskakujaca! wcale nie tak latwo, bo w sumie 3 miesiace najpierw ze soba pisalismy

Gość laura232321
to, ze jestem kobieta gowno a do tego. to dziala w obie strony moj facet nie wypomina mi ani jednego partnera sexualnego, chociaz mialam tez przygodnych. powiem ci jedno; albo zaakceptujesz jej przeszlosc i zrozumiesz, ze teraz jest tylko twoja albo ona cie zostawi, uwierz mi. nikt tego nie wytrzyma na dluzsza mete. trzeba zyc terazniejszoscia. po co to ciagle rozdrapywac. zdrobila to juz czasu nie cofniesz. jesli nie potrafisz wybaczyc to ja teraz zostaw bo ona i tak odejdzie.

Gość phiphiiii
"w**wia mnie tylko, ze w tamtym okresie byla tak latwo dostepna i nie szanowala sie" a ty to nie byłeś łatwo dostępny i się szanowałeś? Hipokryta. I jeszcze wyskakuje z tekstami, że on może bo on mężczyzna i zdobywca, a ona nie bo ona kobieta i w sumie nie wiem co "nagroda dla zdobywcy"?

Gość laura232321
szanowac?! a czym jest szancunek do siebie mi powiedz! szacunek do siebie to nie robienie niczego wbrew sobie. nawet prostytutka moze sie szanowac, moze miec swoje zasady.

Gość czuly_i_kochajacy
@laura232321 wiem boje sie tego ale te mysli same sie pojawiaja zwlaszcza, jak sobie przypominam, co pisali do niej

Gość że niby jak?
wy jako zdobywcy?! Przestań się kompromigować, sam wsadzałeś kutasa w wiele dziur, a teraz nie brzydzisz się, że tym samym świństwem szturchasz kobietę którą kochasz?! Analogiczna sytuacja hipokryto o której na pewno nie pomyślałeś.

Gość buquile
Nie wierze, że autor piesze prawdziwą historię, ale ogólnie: "story" jakich wiele. Dwoje niedojrzalców bawi się w seks, który jest potężnym przyciagaczem i źródłem emocji. Nigdy nie pozna się kogoś dobrze jak zaczyna się od seksu, bo seks z racji swojej mocy nakłada różowe szkła. No i teraz gośc musi zakładac topiki że ma kobietę z osobowoscią kur.ew.ki.

Gość 56856uh
laura232321 to, ze jestem kobieta gowno a do tego. to dziala w obie strony moj facet nie wypomina mi ani jednego partnera sexualnego, chociaz mialam tez przygodnych. Jak facet toleruje przeszłość kobiety gdzie miała przygodny seks to jest gównem nie mężczyzną!!

Gość laura232321
tak, a facet moze? on mial, ja mialam - zycie, nikt nie ma pretensji. nienawidze polskiej mentalnosci o boze.

Gość phiphiiii
Jak facet toleruje przeszłość kobiety gdzie miała przygodny seks to jest gównem nie mężczyzną!! Hehe bo tak powiedział anonimowy łosiu :P. Prawdziwy facet daje na to latającego faka :P

Gość buquile
Co jest śmieszne, to wiedz autorze, że kobiety nie statkują się bo "mądrzeją z wiekiem", ale szukają na gwałt odpowiedzialnego mężczyny - bo mają lusterka w domu.

Gość musisz być strasznym
nieudacznikiem skoro w wieku 30 l nie masz stałej partenrki/żony i oczekujesz, że kobieta starsza od Ciebie będzie dziewicą buahahahaha skąd ty się urwałeś?

Gość czuly_i_kochajacy
@że niby jak? a co, moze jest na odwrot? to ja ja zdobylem, a teraz utrzymuje taka jest rola mezczyzny i z tego mezczyzna chce czuc sie dumny a jak zdobywa sie cos, co wczesniej inni mieli bez wiekszego wysilku, to pojawiaja sie watpliwosci i frustracje

Gość laura232321
musisz byc strasznie zakompleksiony - zostaw ta biedna dziewczyne i pozwol jej zyc z kims kto bedzie ja kochal. tyle w temacie.

Gość chemiamozgu
Pomijając już ewentualną hipokryzję w temacie, myślę, że trudno będzie Ci zmienić podejście do sprawy.

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile no i to jest dodatkowe obciazenie dla faceta bo moze sobie pomyslec, ze ma byc tylko tym losiem, przy ktorym ona sobie juz na koniec spokojnie osiadzie na szczescie wiem, ze nie o to chodzi w tym przypadku oboje bardzo sie kochamy i czujemy do siebie olbrzymie pozadanie i chemie, a ona juz byla "ustatkowana"

Gość buquile
Do kolegów obecnych na tym topiku (ale nie do kobiet), gdyby kobieta przy wieku 33 lat wygladała jakims zrządzeniem losu na 25 latkę - to tak by się zachowywała. Ale jak widzą, że jednak wygladają na tyle ile mają lat i czują atrakcyjna bo młodszą konkurencję wokół siebie to natychmiast chce im się "stabilizować" i zaczynają mówić o "głębokich związkach", "szczęściu we dwoje", "rodzinie". Ale nie czarujcie się koledzy: "Czym skorupka za młodu..", Co trenujesz - w tym jesteś dobry. Raz kur.wa, zawsze kur.wa.

Gość tytujt
laura232321 musisz byc strasznie zakompleksiony - zostaw ta biedna dziewczyne i pozwol jej zyc z kims kto bedzie ja kochal. tyle w temacie. kochać buhahaha taką szmate co rozkłada nogi przed każdym to tylko splunąć można na taką ewentualnie wyruchać na odchodne

Gość czuly_i_kochajacy
@laura232321 gdybym nie kochal, to w ogole nie byloby sprawy

Gość phiphiiii
tytujt "kochać buhahaha taką szmate co rozkłada nogi przed każdym to tylko splunąć można na taką ewentualnie wyruchać na odchodne" Ale jak taką zaliczysz to jesteś w tej samej kategorii :P. Taki co wkłada w każdą szparę to chyba nawet nie warto na takiego pluć. Szkoda energii

Gość laura232321
wydaje ci sie. przeczytaj definicje milosci. MILOSC WSZYSTKO WYBACZY.

Gość inna sprawa
Może lubiła się bawić, a może bawiła się, mając nadzieję, że każdy następny to ten jedyny. No i w końcu trafiła na Ciebie, więc ciesz sie, zamiast marudzić.