Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuly_i_kochajacy

nienawidze przeszlosci mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość O-M-G
kazdy z nas mial jakas przeszlosc teraz jest z toba czyli cie kocha i sie ustatkowala

"Ajakie to ma znaczenie, czy miała 1 czy 17 ! bez sensu" Spore ma znaczenie bo jak miała tylu i nie potrafiła bądź nie interesował jej związek tylko przygody to taka nadaje się tylko do jednego. Możliwa wylęgarnia wszelkiego rodzaju chorób wenerycznych plus masz jak w banku, że dorobi ci rogi. Nie stać cię na kogoś lepszego? To jak z autem - czy zainwestujesz swój czas i pieniądze w gruchota z przebiegiem 700 tys. km? Zostaw szmatę. A tak w ogóle to 10-ciu to jest średnia.

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile za obraze poniosloby mnie na 100%!!! kobiety w odwrotnej sytuacji maja duzo latwiej, bo je to CIESZY, ze mial inne, a ostatecznie wybral JA!

Gość czuly_i_kochajacy
@buquile widzisz, dla faceta to jest zniewaga, jesli inni mieli jego kobiete wczesniej ciekawe, ktory z prawdziwych mezczyzn, czulby sie ok po takim tekscie?

Kobiety mają dużo łatwiej bo faceta nie trzeba namawiać na pójście do łóżka ale w drugą stronę to my musimy się pomęczyć i co taki zdobędzie swoim sprytem - to jego. Za rozkładanie nóg przed każdym co się nawinie trudno oczekiwać szacunku.

"widzisz, dla faceta to jest zniewaga, jesli inni mieli jego kobiete wczesniej" No to szukaj najpóźniej w liceum. Mówię poważnie. Ty nawet nie chcesz wiedzieć jakie rzeczy dzieją się przed i po maturze.

@Darker dokladnie facet z natury zdobywa a "zdobycz" jest tym bardziej atrakcyjna, im trudniej bylo ja "zdobyc"

Gość czuly_i_kochajacy
@Darker tylko ze mi nie przeszkadzaja jej byle zwiazki rozumiem, ze swoje przezyla i mogla sie w kims zakochac przeszkadza mi, ze niektorym oddawala sie tak latwo, wlasciwie sama ich wyszukujac :/

"Ty nawet nie chcesz wiedzieć jakie rzeczy dzieją się przed i po maturze." A w czasie matury oralnej to już wgleXD A dlaczego facet co się umawia na seks przez neta ma zasługiwać na dziewicę niby? Trafił swój na swego i tyle:D

"a "zdobycz" jest tym bardziej atrakcyjna, im trudniej bylo ja "zdobyc"" Może nie tyle trudniej co po prostu nie leciało to to na złamasów. Nikt nie chce mieć baby z kompleksem księżniczki co takiej nigdy człowiek nie dogodzi.

"Ty nawet nie chcesz wiedzieć jakie rzeczy dzieją się przed i po maturze." Zapamiętać: tłumaczyć jak chłopu na wsi. "A dlaczego facet co się umawia na seks przez neta ma zasługiwać na dziewicę niby? " Facet to nie baba i nie zasługuje tylko zdobywa. Zasługuje kobieta bo dużo łatwiej jest jej pójść w tango - kandydatów w opór.

Gość czuly_i_kochajacy
"Facet to nie baba i nie zasługuje tylko zdobywa. Zasługuje kobieta bo dużo łatwiej jest jej pójść w tango - kandydatów w opór." no wlasnie...

Gość nie histeryzuj czuły
"jakby ktorys z tych ch*jow przy mnie tak kiedys o niej powiedzial, to zabilbym" nikt takiego teksu przy tobie nie puści, a jeśli mieszkasz w dużym mieście, to mało prawdopodobne, żebyś kiedykolwiek zetknął się osobiści z którymś z facetów swojej miłości. Ale musisz liczyć się z tym, że ci ruchacze będą próbowali kontaktować się z twoją kobietą i na wszelkie możliwe sposoby namówić ją na ruchanie, jak kiedyś. Istnieje w tym swoisty paradoks, im lepiej ich kiedyś obsłużyła, tym bardziej będzie im zależało na powtórce. Wystarczy, że się pokłócicie, a twoja miłość może skorzystać z oferty i poszukać pocieszenia u tych panów.

"Facet to nie baba i nie zasługuje tylko zdobywa. Zasługuje kobieta bo dużo łatwiej jest jej pójść w tango - kandydatów w opór." Dlatego wlasnie nie szanuje gosci, ktorzy chodza na dziwki.

Byłam w lo nie tak dawno i więcej wiem od Ciebie co się tam dzieje, Darkerze. Dobrze by było takiego dzika upolować i zanieść dziewczynie w ramach prezentu. Zobaczyła by w nim PRAWDZIWEGO mężczyznę - myśliwego, zdobywcę! Więc sobie zdobywajcie dalej, jak widać gównianie i żałośnie Wam to wychodzi :D

"jak widać gównianie i żałośnie Wam to wychodzi" Nikt tu nigdy nie zgrywał doświadczonego myśliwego. 🖐️ Kobieta puszczalska służy jedynie do jednego. Tylko ostatni frajer może się z taką związać. Zupełnie nie rozumiem po co się w ten sposób torturowac. 🖐️

"Więc sobie zdobywajcie dalej, jak widać gównianie i żałośnie Wam to wychodzi" Oho, prawda zabolała i zaczynają się epitety :D Mnie samo patrzenie wystarcza bo ciężko mi powiedzieć /cześć/ patrząc w oczy.

"Tylko ostatni frajer", facet który szuka seks-koleżanki jest ostatnim frajerem:) Czasy się zmieniają, znajdujcie sobie zatem kobiety które godzą się na bycie zdobyczą i wtedy nie będziecie mieć problemów.

Gość syndrom debila diogenesa
Olej kurwe !

Darker, co mnie ma boleć niby? Tak konkretnie? Zwracam uwagę, że teoria o zdobywaniu nie przystaje do naszych czasów i dlatego kierując się nią nie osiąga się sukcesów, chyba, że trafi na kobietę która również wyznaje owe zasady.

"znajdujcie sobie zatem kobiety które godzą się na bycie zdobyczą i wtedy nie będziecie mieć problemów." Wszystkie nią jesteście. Jakoś nie widzę dziewczyn co podchodzą, zagadują i proszą o numer tel. czy zapraszają na kawę. Może 1 na 1000.

"Zwracam uwagę, że teoria o zdobywaniu nie przystaje do naszych czasów" A i tak oczekujecie, że to facet zrobi pierwszy krok i to jemu będzie zależeć na rozwijaniu znajomości. Że będzie zabiegał, starał się itp gdy wy tymczasem z bezpiecznie pasywnej pozycji niczym jury w Idolu ocenicie czy jego występ przed wami wystarczy aby przepuścić go do następnego etapu.

Znasz wszystkie dziewczyny? Są takie, przyznam niezbyt dużo jednak gdyby nie traktowano dziewczyn przejmujących inicjatywę jako puszczalską albo godzącą w dumę mężczyzny pewnie było by ich więcej.

Gość do autora..
czuły napisz coś w końcu o sobie bo stajesz się nudny i namolny. To ile ty miaLeś kochanek że jasteś taki obrzydzony?

"gdyby nie traktowano dziewczyn przejmujących inicjatywę jako puszczalską albo godzącą w dumę mężczyzny pewnie było by ich więcej." Najzabawniejsze, że to wy siebie nawzajem tak traktujecie. Ciekawe jaki facet byłby zasmucony, że fajna dziewczyna chce go poznać albo zaczął by ją od dziwek wyzywać? Psychiczny. Za to wasze koleżanki ... oj było by o czym plotkować perzy tanim winie i czekoladzie aby tylko poczuć się lepszą niż ta /puszczalska co sama do faceta jak jakaś kurwa podchodzi/.