Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuly_i_kochajacy

nienawidze przeszlosci mojej dziewczyny

Polecane posty

"A po czym wywnioskowałaś, że się przejmuję?" Bałwan! Nie doczytałeś wyżej, że liceum skończyła to wszystko wie?! :D

Wiara, wnioskuję po tym, że gdy ludziom inni są totalnie obojętni nie odczuwają potrzeby ich oceniać. "Ciekawe jaki facet byłby zasmucony, że fajna dziewczyna chce go poznać albo zaczął by ją od dziwek wyzywać? " Wyzywać? Nie, absolutnie o tym nie piszę. Proponować układ oparty wyłącznie na seksie? A i owszem. "oj było by o czym plotkować perzy tanim winie i czekoladzie aby tylko poczuć się lepszą niż ta /puszczalska co sama do faceta jak jakaś k**wa podchodzi/." Unikam towarzystwa ludzi płytkich i zawistnych, a ich zdanie jest mało warte, dla mnie przynajmniej. Ale no masz prawo obracać się wśród takich ludzi jakich lubisz, fajne masz koleżanki;)

Gość Twardy marian
Znowu te pierdolenie prawiczków

"Wiara, wnioskuję po tym, że gdy ludziom inni są totalnie obojętni nie odczuwają potrzeby ich oceniać." Zatem czemu Ty się przejmujesz facetami szukającymi seks-koleżanek? 🖐️

Gość Szok,jakie Wy....
tu pierdoły piszecie😭 do autora: gościu,masz problem ze sobą;jakieś kompleksy...itp...i proszę nie pierdol,że kochasz tę dziewczynę i dlatego jesteś taki zazdrosny i takie tam pierdoły!Ty może jesteś w niej zakochany,zabujany,zadurzony...blablabla...ale NIE KOCHASZ JEJ!!!Zakochanie to nie to samo co miłość;miłość nie zazdrości.... I mówi Ci to starsza pani,z duuuużym doświadczeniem życiowym:D:D:D

"Bałwan! Nie doczytałeś wyżej, że liceum skończyła to wszystko wie?!" Takie coś to po gimnazjum się umie, po lo mam CIEKAWSZE umiejętności, jeśli wiesz co mam na myśli;)

"Zatem czemu Ty się przejmujesz facetami szukającymi seks-koleżanek? " Bo mam związane z tym tematem osobiste doświadczenia, poznałam takich facetów.

"kobiety w odwrotnej sytuacji maja duzo latwiej, bo je to CIESZY, ze mial inne, a ostatecznie wybral JA!" gówno prawda. skoro ci nie pasuje laska to ją rzuć. po ch.. z nią w ogóle jesteś? bo dobrze obciąga i pozwala w tyłek, jak dziesięciu poprzednim? będziesz miał to samo z pierwszą lepszą chętną nastolatką na imprezie.

"Proponować układ oparty wyłącznie na seksie? A i owszem. " Seks tak was przeraża? Oj to niezdrowo. To się leczy chyba. "Unikam towarzystwa ludzi płytkich i zawistnych" "Unikam towarzystwa ludzi płytkich i zawistnych, a ich zdanie jest mało warte, dla mnie przynajmniej. " Więc tylko psa powinnaś mieć za towarzysza. "Ale no masz prawo obracać się wśród takich ludzi jakich lubisz, fajne masz koleżanki" Dziwna sugestia jako, że pierwsza wspomniałaś o traktowaniu tych co przejmują inicjatywę jako puszczalskie. Więc z kim ty się zadajesz? :D Idę oglądać wyprawę na Mount Everest - niech dzieci się spierają dalej.

Gość z ciekawości,,,,,,
"I mówi Ci to starsza pani,z duuuużym doświadczeniem życiowym" Z jak dużym doświadczeniem, 10 facetów, 20-50, więcej niż 50, a może straciła Pani rachubę?

Gość frustracja sięga zenitu
dziewczyna miała 10 a powie że żadnego nie miała i co prawiczki przepadną :D

Gość frustracja sięga zenitu
a nie, taka nie spojrzy na nich.

Gość buquile
Skąd tyle agresji w kobietach na tym topiku, rzucających się na tego gościa co ma pretensje o przeszłość swojej kobiety? Jeśli sposób życia tej kobiety w przeszłości a może i teraz jest "wyszumieniem się" "przeciętnością" to dlaczego każecie mu "siedzieć cicho skoro już ją wziął?" Odkąd to o "normalnych rzeczach" nie można rozmawiać?

Darker, skoro nie odróżniasz przedmiotowego traktowania kobiety od normalnego to faktycznie nie ma o czym dyskutować. A opinię o Twoich koleżankach wnioskuję na podstawie tego co piszesz o kobietach, w końcu z dupy byś swoich opinii nie brał, w końcu jesteś taki dojrzały i inteligentny. "Dziwna sugestia jako, że pierwsza wspomniałaś o traktowaniu tych co przejmują inicjatywę jako puszczalskie" Pisałam o mężczyznach, i o tym co zaobserwowałam, takze z własnego doświadczenia. "Idę oglądać wyprawę na Mount Everest - niech dzieci się spierają dalej. " Słuszna decyzja, bo coraz większe nonsensy plotłeś:)🖐️

Gość Szok,jakie Wy....
:D:D:Ddobre:) Niestety;)moje doświadczenie życiowe nie wzięło się z "ilości" tylko z "jakości":Pfacetów,których dane mi było poznać.

"Darker, skoro nie odróżniasz przedmiotowego traktowania kobiety od normalnego to faktycznie nie ma o czym dyskutować." To może być dla ciebie szokiem ale jeśli się mężczyźnie nie podobasz to on nawet nie chciałby słowa z tobą zamienić. Jeśli już mowa o przedmiotowym traktowaniu ... oj naiwne, naiwne, naiwne jak ćmy.

Gość buquile
Darker czy ty miałeś już kobietę? W pełnym słowa tego znaczeniu?

"Słuszna decyzja, bo coraz większe nonsensy plotłeś" Może powinnaś rozłożyć nogi aby coś dotarło?

"To może być dla ciebie szokiem ale jeśli się mężczyźnie nie podobasz to on nawet nie chciałby słowa z tobą zamienić." no chyba, że ma fajne notatki z wykładów. to na studiach bardzo się liczy :P

Serial się woooolno ładuje więc poświęcę jeszcze chwilę "Darker czy ty miałeś już kobietę? W pełnym słowa tego znaczeniu?" Nie, nie miałem kobiety w pełnym tego słowa znaczeniu. Zawsze przegrywałem z jakimś złamasem na którego mi się panna skarżyła (ale i tak za nim biegała).

"Może powinnaś rozłożyć nogi aby coś dotarło?" Przed Tobą? Rozumiem to miało być zdobywanie mnie? "ale jeśli się mężczyźnie nie podobasz to on nawet nie chciałby słowa z tobą zamienić. " W takim razie jestem seksbombą!

"Serial się woooolno ładuje " a ten znowu podteksty seksualne ((( :classic_cool: )))

Gość buquile
"zawsze przegrywałem z jakimś złamasem na którego mi się panna skarżyła:" Jest tak że jak masz za sobą pare relacji i dowiadujesz się że kobieta tez ma za sobą parę relacji to cię to nie rusza. Im mniej kobiet w twojej, historii tym wieksza zaciekłość i pretensje do ich przeszłości innych. Mechanizm stary jak świat.

"Im mniej kobiet w twojej, historii tym wieksza zaciekłość i pretensje do ich przeszłości innych." Ja nie mam o to pretensji. Mnie wycieruchy nie interesują.

naskakujecie na siebie, bo brakuje Wam seksu :classic_cool: może jakieś seks-spotkanie rozwiąże sprawę?

Eee ... mnie zawsze związek interesował od samego początku a nie aby pannę zaliczyć.

"może jakieś seks-spotkanie rozwiąże sprawę? " No już chciał bym rozkładała nogi. "Eee ... mnie zawsze związek interesował od samego początku a nie aby pannę zaliczyć." A co? Seksu się boisz?;)

Darker - jedno nie przeszkadza drugiemu ;) ja się ostatnio zastanawiam, jak długo można wytrzymać z jednym facetem :P