Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An i mar

Starania

Polecane posty

Gość An i mar

Witam! Od dwóch miesięcy staramy się z mężem o dziecko. I jak narazie nic z tego nie wychodzi. Wiem, że dwa miesiące to jest nic w porównaniu z tym ile ludzie lat się starają o pociechę:(. Jeżeli okres skończył mi się 30.08. to kiedy będę miała dni płodne? Ktoś się na tym zna?

Gość to w jaki sposób się
starasz, skoro nie wiesz kiedy masz dni płodne?

Gość An i mar
Normalnie:) Kochamy się z mężem codzinnie. No sorry, ale przecież nie będę tylko uprawiać seksu w dni płodne? Robimy to kiedy mamy ochotę i już. Chciałam tylko wiedzieć kiedy mam największe szanse i tyle.

Gość An i mar
***codziennie

chodzilo mi bardziej o to, że nie masz pojęcia o swoim cyklu, a nie o to kiedy kochasz się z mężem

a jak dlugie masz cykle? obserwujesz sie jakos? moze zauwazasz jakies zmiany w swoim organizmie, np takie blahe jak: ochota na seks, zmiana odczucia w pochwie w sensie mokro, slisko, naoliwienie, sucho, wodospad itd? zmiana konsystencji sluzu? - np wodnisty, rozciagliwy, przezroczysty, bialy, zolty, grudkowaty, nierozciagliwy, sliski ? bo wiesz to ze okres Ci sie zakonczyl 30 nam z pewnoscia nic nie mowi.. tymbardziej ze nawet nie wiemy jak dlugo ten Twoj okres trwal

Gość An i mar
No widzisz jak jestem tępa. Nie dość, że nic nie wiem o swoim cyklu, to jeszcze nie rozumie pytań jakie mi zadajesz... No właśnie myślałam, że ktoś mi tu pomoże, ale widzę, że nic z tego. Do osoby piszącej do mnie. Ty chyba też nie rozumiesz treści moich wypowiedzi i pytań. Pozdrawiam wszystkich starających się, chociaż ja podobno nie wiem co to znaczy:** pa

zupełnie nie rozumiem dlaczego się unosisz- jako przyszła matka powinnaś mieć nieco wiecej cierpliwości, poza tym zdumiewający jest fakt, że do tej pory nie wiesz jak działa Twój organizm i dokładnie jak napisała osoba wyżej- to, kiedy skończyła Ci się miesiączka nic nam nie mów, więc jakiej pomocy oczekujesz?

Gość An i mar
Zadałam pytanie i oczekuję odpowiedzi, ale wy chyba nie jestescie zbyt inteligentni zeby mi pomóc. Co niby miałam wam wypisac wszystkie dane o sobie, zebyscie łaskawie mi pomogły? żałosne nie macie o niczym pojęcia

Gość Nikt ci nie powie kiedy masz
płodne bo nie znamy twojego cyklu.Długość cykli.kiedy się zaczęła ostatnia miesiączka.Przy staraniu o dziecko nie powinno się kochać codziennie.Co 2-3 dni. Ale podstawą tutaj jest znajomość cyklu.

Gość An i mar
Mamy ochote to sie kochamy codziennie, co zazdrośc cie bierze, pewnie stara panna i tylko potrafisz pluć jadem na forach

niestety wychodzi na to, że to ty jesteś zarówno niezbyt rozgarnięta, jak i złośliwa-wiesz w ogóle na czym polega obserwacja dni płodnych? poczytaj najpierw, potem ogarnij swoje nerwy i nie wyzywaj się na kafe durna babo

Gość Nikt ci nie powie kiedy masz
Że to było do mnie ? Oj moja droga!! Nie będę się tu wdawać z tobą w dyskusję bo widzę że nie ma sensu.

nikt tutaj nie pluje jaden i nikt nie karze Ci podawac swoich danych osobistych chcesz wiedziec kiedy masz dni plodne? to szanownie podaj jak dlugie masz te cykle! i to my nic nie rozumiemy? dziewczyno, ja cie prosze! ;) tak jak juz pisalam nikt nie jest wstanie stwierdzic kiedy masz te dni wiedzac tylko ze okres zakonczyl Ci sie 30, nawet lekarz nie odpowie Ci na te pytanie majac tyle niewiadomych

a jeżeli o tym staropanieństwie bylo do mnie, to jesteś w wielkim błędzie, ale jak widac nie ma z kim wdawać się w dyskusje

dzien cyklu.....dzien w ktorym teoretycznie powinna wystapic owulacja ....26.............................10-14 dzień cyklu ....27.............................11-15 dzień cyklu ....28.............................12-16 dzień cyklu ....29.............................13-17 dzień cyklu ....30.............................14-18 dzień cyklu ....31.............................15-19 dzień cyklu ....32.............................16-20 dzień cyklu ....33.............................17-21 dzień cyklu ....34.............................18-22 dzień cyklu itd dni plodne zaczynaja sie na kika dni przed owulacja - ale o tym juz nie bede Ci pisac, sama obserwuj zmiany w swoim organizmie - to nie boli!