Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druga żona Dinia

Alimenty

Polecane posty

Gość Druga żona Dinia
I w koncu ktos mnie zrozumial, wlasnie o to mi chodzi. To nie ja chce zabrac pieniedzy dzieciom tylko ona to robi. Chce zeby moj maz obnizyl zeby zmusic ja aby poszla do pracy

Gość kinka bez inka
nie znam sie za bardzo na alimetach, ale z tego co wiem to musi zmieci sie sytuacja finansowa twojego meza, albo jego ex...

Gość Druga żona Dinia
Moj ex w Polsce jest zarejestrowany jako bezrobotny a w Niemczech pracuje na czarno wiec ciezka sprawa. Juz dzialam w tej sprawie ale to wszystko trwa

Gość buhahahtr
ktoś cie zrozumiał bo nie wychowuje dzieci i patrzy innymi kategoriami tak jak ty

Gość kinka bez inka
a skad wiesz ze nie wychowuje dzieci?..jestes jasnowidzem?

Gość zaja 1
Druga żona Dina...uważaj co piszesz..."internet ma uszy". Zlokalizować Cię też nie bedzie trudno i jeszcze odbiorą mu ten nieprawnie pobierany zasiłek...i wtedy zniknie nawet ten marny grosz...kto kijem wojuje...ten kijem dostaje" :)

Gość Druga żona Dinia
Ziaja 1 o czym Ty piszesz? Jaki nieprawnie pobierany zasilek?

masz barana i tyle że jej tyle płaci, pogadaj z nim tak nie może być ,szmata do roboty niech wypierdala!!! 500 zł powinna dostać i do roboty zapierdalać,dobrze że za 3 lata mają być wycofane fundusze aliment.

Gość Druga żona Dinia
Tylko ze do niego nic nie dociera i zawsze jak zaczynam temat to sie klocimy!

Gość Druga żona Dinia
Kocham go nad zycie i nie zostawie go, ale nie wiem jak na niego wplynąć.

Gość Padłam!!
Mam podobną sytuacje. Nigdy w zyciu nawet bym nie zasugerowala tego mojemu partnerowi. Jestes smieszna! To jest jego dziecko! Ma obowiązek i prawo na nie placic.A ze Tobie kole to w oko to swiadczy tylko i wylacznie o twojej pazernosci. Co by cie te 3 stowy zbawily? Jak mozesz oceniac nie swoja sytuacje. Tak naprawde tamta kobieta powinna cie gowno obchodzic. Jak mozesz byc taka pazerna i oceniac ile to im sie nalezy? Swojemu bys odebrala? koszmar!

Gość do dinki
widziały,gały co brały.Jestes załosna,to jego dziecko i co ma ograniczyc kase bo teraz jestes ty i twoje dziecko?poknij sie w łepek.

Gość Druga żona Dinia
To wy wszyscy stuknijcie sie w glowe, wcale sie nie dziwie ze w tym kraju tak sie dzieje skoro 2/3 ludzi ma takie podejscie. Ja nie chce zabrac jego dzieciom tylko jej bo ona rowniez zyje z tych pieniedzy zamiast pojsc do pracy! Ona nigdy nie pracowala a do jasnej cholery wkoncu jest glowa rodziny i powinna zadbac o dzieci. A dzieci tez nie sa zadbane, nie potrafi im nawet obiadu ugotowac bo taki ma kaprys. Moze wszyscy przestanmy pracowac i zacznnijmy zyc na koszt panstwa !!!

Gość buhahahtr
to odbierzcie matce dzieci, i wy sie nimi zajmijcie, wkoncu jest ojcem. Wtedy dzieci beda z wami wy bedzie ich utrzymywać a jej nie dawac! A po 2 jak za tysiaz złotych mogą żyć 3 osoby, utrzymać sie, płacić rachunki, na zycie itd to jest nie mozliwe. A skad ty wiesz że ona nie ma żadnych dochodów?

Gość buhahahtr
To znajdz prace tej kobiecie, pomóż jej szukać roboty nie wiem, ale dlaczego dzieci maja byc z tego powodu poszkodowane bo akurat ty nie chcesz by on kupiła sobie buty czy kiecke czy wyadała na krem z tych pieniedzy. No ludzie ocknijcie sie. Śmieszy mnie to podejscie do życia. Wiem że ciezko prace znaleść, mimo że sie ma wykształcenie, musi miec podowy ze do niej nie idzie bo nie wierze ze ten tys zł ja satysfakcjonuje i nie chciałaby mieć wiecej pieniedzy na utrzymanie rodziny. Ciesz sie że masz takiego męża który się troszczy o tamta rodzine a nie badz pazerna jak ktoś napisał. Zreszta gdyby dostał rozwód z orzeczeniem winy to musiałby płacic jeszcze na nia wiec napewno było by wiecej i co wtedy byś zrobiła? Chyba wiedziałaś jaka jest sytuacja, widocznie na pocztaku nie zdwałaś sobie sprawy z tego ze tak moze być. Weż odbierz swoim dziecia pieniadze bo akurat z nich kupiłaś potrzebne rzeczy bo nie miałaś na wyżywienie. Śmieszne to jest.

Gość hgcchx
a może ty głupia babo nie może ona znaleźć pracy i ma depresje ze odebrałaś jej męża, ty głupia ty

Gość tyyufrytr
wepchałaś sie w życie tej biednej kobiecie swoim grubym dupskiem i jeszcze żałujesz jej paru zł na jedzenie, jestes bez honoru

Gość Druga żona Dinia
Co za idioci tu siedza!!!

Gość dokładnie to...
..chciałam napisać: [zgłoś do usunięcia]buhahahtr to odbierzcie matce dzieci, i wy sie nimi zajmijcie, wkoncu jest ojcem. Wtedy dzieci beda z wami wy bedzie ich utrzymywać a jej nie dawac!

Gość naleśnik z moszny
ona jest za wygodna nie wzmie tych dzieci do siebie

Gość buhahahtr
no tak idioci tu siedzą bo maja inne zdanie niż ty, patrzą inaczej niz ty na tą sytuacje, starają ci się pokazać że żle myslisz i tylko o sobie i o swoich potrzebach ,lecisz na kase, nie jesteś wstanie zaakceptowac całej tej sytuacji i przeszłości meża. A i najważniejsze nie dopuszczasz do siebie tego że inni moga mieć inne zdanie niz ty, pisałaś tutaj po to by ktoś zgodził sie z tobą a nie po to by ktos ci pomogł.

Gość naleśnik z moszny
jak zabierze te 300 zł z alimentów to na kim się to odbije? Na dzieciach. A to przeciez nie ich wina!