Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy_feet3

jak uciszyc instynkt macierzynski

Polecane posty

Gość happy_feet3

mam dwoje dzieci i od jakiegos czasu odezwal sie ogromny instynkt macierzynski.. prage 3 dziecka maz rowniez.. ale.. boje sie, mam dwojke, chlopca, dziewczynke, zdrowi, juz powychodzilismy z pieluch, butelek, smoczkow syn ma 6 lat, cora 3 wszystkie ciuszki, mebelki pooddawane.. finansowo? pewnie dalibysmy rade bo dla chcacego nic trudnego mamy domek jednorodzinny wiec miejsce dla trojki tez by bylo.. ale znowu przechodzic przez te minusy dzieciece, nocne wstawanie, karmienia, boje sie o prace.. o choroby dzieci, przy 3 dzieci to potrojne zrywania sie z pracy w czasie chorowania... ehh serce mowi - tak! a rozsadek - nie.. jak uciszyc instynkt aha:P na psa sie nie godze:P

No ja mam dzieci w podobnym wieku - 5,5 roku i 3, z tym ze za drugim razem bliźniaki się urodziły. I powiem Ci, ze tez czasami marzy mi sie kolejne dziecko... czwarte :-P Ale rozsadek pod kazdym wzgledem mowi NIE i tak juz pewnie pozostanie. Ja zaczynam myslec o swoich pasjach, gdy mi za bardzo mysli leca do malutkich dzieci - robie kurs żeglarstwa, ucze sie windsurfingu, wracam do choru... niemozliwe by to bylo, gdybym zaszla znowu w ciaze i miala maluszka. Czasami wieczorem ogladam sobie na you tube filmiki o noworodkach :-P

Gość viku$
Niektorzy chca miec jedno dzieciatko a nie moga,inni marza o duzych rodzinach a nie moga nawet zaczac od jednego dziecka, dzieci to kwiaty naszego zycia wiec jesli serce mowi tak,to moze tak powinno byc. Jesli warunki na to pozwalaja to po co uciszac glos serca? Miedzy dziecmi nie byloby ogromnej roznicy wiekowej, poki co...

Gość Miniminimi
chec posiadania dziecka i szczescie z tego powodu, tylko przy duzej checi ze strony serca, nigdy rozsadka :D:D:D jesli chcecie dzieciaka jeszcze i macie warunki, to dlaczego nie? Ja nie myslalabym dwa razy. Powodzenia!