Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytonormalneona

Pierwszy dzien w przedszkolu

Polecane posty

Gość czytonormalneona

Moje dziecko nie płakało przy rozstaniu.POtem gdy po nie przyszłam było smutne i powiedziało że sie martwiło że go nie odbiorę. Pani przedszkolanka powiedział ze mały miał wykłucał się o zabawki z kolegami. Czy to normalne ? Mi się wydaję że nie

Gość moj tez dzis 1 raz
moj tez dzisiaj pierwszy raz ma za soba :) poszedl bez protestow nawet sie pozegnal i wyszlam, po 2 minutach zaczal plakac i mnie wolac i tak sie darl pol godz :( ale jak przyszlam zaraz po obiedzie o 12 przylecial do mnie usmiechniety :) w sumie panie mialy dzis taki kolowrotek z tymi placzkami ze nie za bardzo umialy mi opdowiedziec na pytania, poporstu nie byly wstanie zakodowac ktore dziecko co i jak, np dowiedzialam sie ze pieknie zjald obiad po czym zaraz po przyjsciu zjadl przedszkolny podwieczorek (2 ciastka i mleczny deserek) a na to kotleta ziemniaka i mizerie ... wiec jak zjadl ten obiad chyba jednak wcale, w grudniu bedzie mial 3 latka malo mowi wiec od niego wiele sie nie dowiem ;) bedzie dobrze!!!! pytasz czy to jest normalne w sumie nie wiem o co pytasz ? ze zabieral zabawki ?