Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w celibacie

seks bez milosci

Polecane posty

Gość w celibacie

mam 24 lata, cale zycie sama, dziwica. jakas tam niemsialosc, kompleksy niepotrzebne sprawily, ze uciekalam przed facetami. ostatanio myslalam, ze moje zycie uczuciowe jest puste i zyje bardzo powsciagliwie i teraz bylabym nawet gotowa na seks z factem, do ktorgo nie zywie uczuc, ale lubimy sie itp skoro nie wychodzi mi na powaznie, czy to jest czyms zlym uprawiac seks bez zobowiazan?

Gość rewcsdt
Po co. Bez uczuć to nie sex.

Gość fsfnsdgkl
lepiej zacznij jak najszybciej

Gość w celibacie
po co?bo ile mozna czekac? beda uczucia, ale nie milosc. nie mowie o 1 lepszym, ale gdy jesli bedzie fajnym facetem, bedzie chemia miedzy nami, to moze wcale na sile sie nie powstrzymywac i nie byc zawsze grzeczna dziewczynka?

cóż, pewnie się zakochasz, a on będzie nadal traktował cię jak kumpelę. na pewno tego chcesz? nie lepiej poszukać kogoś, dla kogo będziesz najważniejsza? ja swoją miłość spotkałam właśnie w wieku prawie 24 lat. młoda jesteś, głowa do góry, cycki do przodu i na pewno kogoś fajnego poznasz. prawie na pewno :P

Gość tymonek23
Lepiej tak niz puszczac sie z obcym na imprezie i co tydzień nowy gostek.A tu lubicie sie i czerpiecie z tego przyjemnosc

Gość w celibacie
nie no, seksu z typem z klubu nie wyobrazam sobie:O przeciez nie mowie o puszczaniu sie na prawo i lewo, ale o seksie z kims zaufanym, z kims, kto sie podoba, z kims kogo sie lubi itp. nie mam nikoog takieo teraz, ale tak mysle na zas:P, ze gdy pojawi sie, to chyba nie bd wcale sobie odmawiala, bo w imie czego?bo tak nieladnie, bo niewypada?

Gość w celibacie
prowadze chyba zbyt ulozone zycie, pod linijeczk, tak jak trzeba, jak wypada, jak wydaje mi sie, ze chcieliby inni:O

a może jest szansa, że z tym znajomym coś tam się pogłębi uczuciowo, a nie tylko "dowcipnie"? ;) związek zaczynający się od seksu nie musi być zły.

Gość w celibacie
nie zalezy mi na wiekszych uczuciach, na nic nie licze.

Gość w celibacie
no nie?:P nie wiem ile jeszcze mi przyjdzie, ale juz mi sie nie chce tak umartwiac:P

Gość fddfsdffdfsd
To zależy od osoby. Ja czasami myślałam o seksie dla seksu, bez uczuć, ale to jednak nie dla mnie. Źle bym się potem czuła

Gość w celibacie
a ja nie wiem jakbym sie czula, bo nie probowalam.

Gość brrrrrummm
nie oceniam innych ale ja bym nie potrafię się seksić bez miłosći

na wartościowe rzeczy warto czekać :) jeśli teraz zrezygnujesz ze swoich ideałów, to już zawsze zadowalać będizesz się bylejakością

Gość w celibacie
fiku, jaka gleboka mysl, ach

Gość ja bym odradzała
Bo ja tak postapilam. Taki seks bez uczucia nie daje satysfakcji...Zle sie po tym czulam. A mam 27 lat i dopiero kilka m-cy temu stracilam wlasnie dziewictwo...Tez chcialam w koncu sprobowac jak ten seks smakuje,ale robiac to z kims bez uczucia w dalszym ciagu nie poznajesz jego prawdziwego smaku...Tak mysle.

Gość w celibacie
i tak sprobuje