Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na tym swiecie na tej planecie

Czy ja wyglądam jak gówniara ?

Polecane posty

odpowiedzcie szczerze co myślicie . Kiedyś moja rówieśnica powiedziała do kogoś (nie zna mnie) że jestem małolatą, wnioskując z tej rozmowy chodzi o malolate z wyglądu; dzisiaj jakis koles mnie zaczepil i pyta : " gimnazjum czy liceum? " a ja " liceum :O " zas on na to " 1 klasa ? " nie, maturalna :o z drugiej strony kilka osób powiedziało mi że wyglądam na 20-23...

Gość harsz8
a fota?

Gość zibi kowalski
a gdzie link do foty?

Na fotce wyglądam inaczej niż na żywo więc wklejanie zdjęć jest bez sensu najmniejszego...Poprostu pytam od czego to może zależeć że jeden powie że wyglądam na starszą a drugi oceni mnie o wiele niżej . :o

Gość na tym swiecie na tej planec
nie dla psa kielbasa , foty nie bedzie !! no chyba ze przelejecie mi na konto 25 zł .

Wpis wyżej jest podszywem, dlaczego admin tego nie skasuje?

Gość xcxzcxc
buhahahhaahha dobre z tym adminem :D :d :D

No moje wpisy o podszywie kasuje a samego podszywa zostawia :D zreszta nawet nicku do konca nie przepisal ale mniejsza:D

Gość sdsdfsdf
myslisz ze "admini" czytaja kazdy wątek na tym forum i analizują każdy wpis czy nie jest podszywem? :)

Skoro skasowali moj wczesniejszy tzn ze tu byli:P no ale nie o tym watek...

Gość Lodzia^
heheh też mi się podobało z adminem 10/10 :D ja uważam, że nic w tym dziwnego np ja oceniam jakiegoś faceta na 20 a koleżanka na 25 i nie ma w tym nic dziwnego, ludzie to nie są jasnowidze.

Gość hfghfghfghgfh
Jak mamy ocenić twój wygląd bez zdjęcia? Wyglądasz tak samo jak na nim, tylko nie chcesz się z tym pogodzić.

Skad mamy wiedziec, czy wygladasz jak gowniara? To jest uciazliwe kiedy w pubie nawet przy zakupie glupiego piwa musisz pokazywac dowod, kiedy baba w banku nie wierzy, ze jestes pelnoletnia i znow musisz wyciagac dowod, albo kiedy mezczyzni nie dowierzają, ze masz 20+ lat a nie 17, ale z drugiej strony lepiej wygladac mlodziej niz starzej. Docenisz to za 10 lat :)

ale to nie jest moja opinia,każdy mi mówi że wyglądam zupełnie inaczej na żywo...niektórzy tak mają;) dziunia ja to napewno doceniłabym gdybym faktycznie wyglądała na młodszą :D coś musi we mnie być że aż taka rozbieznosc w ocenach jest

Też duzo zalezy od tego, czy i jak się malujesz. Teraz wiele dziewczyn już w gimnazjum nosi taki makijaż i stroje, że trudno się połapać ile mają lat i w efekcie dorosła dziewczyna o delikatnych rysach twarzy i z delikatnym mejkapem może być brana za takiego podlotka :)

Gość arya
nie masz wiekszych problemow ? z tematu jaki zalozylas mozna wnioskowac ze jestes z podstawowki ;/