Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zestresowana zeschizowana

Proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Ostatni okres miałam 15 lipca. Współżyłam 17dnia cyklu (zabezpieczenie prezerwatywa i do tego brak wytrysku- wiem że to śmieszne ale się stresuję). Okres powinnam dostać 11 sierpnia, lecz się nie pojawił. Testy wykonane z porannego moczu. I test - 37 dzień cyklu- 20 dni po stosunku - negatywny II test - 42 dzień cyklu - 25 dni po stosunku- negatywny III test 50 dzień cyklu- miesiąc od stosunku- negatywny Okres spóźnia mi się już ponad 3 tyg. Martwię się wizytę mam dopiero 4 października:( czy możliwa jest ciąża?

Gość klinga_szatana
wg mnie ciaza jest niemozliwa w takiej sytuacji. testy by ja juz wykazaly

Gość idz na test
idz na test z krwi (beta hcg) bedziesz miala pewnosc

Gość W ogromnym przelocie
Dostałaś już milion odpowiedzi, ale żadna do Ciebie nie dociera. I daruj se te idiotyzmy z IP. :D

masz moje IP - o mój boże! proszę bardzo załóż mi sprawę w sądzie! ;) każdy kto przeczyta Twoje wypociny uzna, że tylko (w kulturalny sposób) stwierdziłam fakt.

Nie ważne, nie chce mi się wypowiadać na temat kulturalnych odpowiedzi. Wiem, że to śmieszne te moje pytania, ale naprawdę się martwię nigdy tak nie miałam. W tym tyg powinnam zacząć brać antybiotyk, ale nie mogę rozpocząć, bo boję się, że jednak jest coś nie tak. Dlatego pytałam:(